icon

Čo obliecť 11 mesačnému bábätku na kúpalisko?

jespera
8. júl 2013

Ahojte, v com chodia vase deticky k vode? Nepremokava plienka to mi je jasne...ale co plavky ako gatky, ci tie neoprenove kombinezy ...( co mi pride dost prehnane, a neprakticke pre dieta...) ci len plienka a dost...ci....

mychaella
8. júl 2013

my mame plienku nepremokavu, klobuk s uv filtrom a krem 50tku. ale aj tak sa zdrziavat co najviac v tieni a pit vela tekutin...ale to asi vies 😉

lexica
8. júl 2013

napodobne....

katia7
8. júl 2013

no tak v tomto veku podla mna len plienka jedine ze nemas kam peniaze davat tak mozes dat nejake fesne plavocky 😉 ja som kupila minuly rok az dcerke a to mala cez 2 roky

beatrice28
8. júl 2013

my taktiež

huxy
8. júl 2013

dnes mi svokra vravela,že vraj deti do 3 rokov by nemali byť vystavované priamemu slnku,teda aj kúpať sa napr.v tričku,alebo teda v takej kombinéze.no my sme boli teraz pri vode,malá mala raz celé plavky,raz len také nohavičkové,klobúčik a krém 50-tku.a nie je spálená.a samozrejme treba dávať často piť

jadodka
8. júl 2013

Len plienocka,klobucik....popripade nejake tricenko...my sme mali take z gazoviny usite,asi 2x sme pouzili ked fukal vietor,ale neopreny pre deti su total neprakticke a smiesne...sorry za pravopis,pisem z mobilu

gretka2
8. júl 2013

Prosim vas, len nie do vody obycajne tricko. Mokre tricko chrani ovela menej pred slnkom, ako suche tricko. Najpohodlnejsi je krem F50, a najlepsie je byt vo vnutri medzi 11.00-16.00. Ak sa dietatko kupe, a nenosi uz plienky, a samozrejme, ak to nie je kupalisko (tam netoleruju nahacov) ale nejake jazero, tak najlepsi je jendoznacne holy zadok ( a krem). Nemusis hned menit mokre plavky za suche, kvoli ochrane pred nachladnutim a kvasinkami.