icon

Detská kolínska voda CHICCO

dadika1114
26. jún 2011

nenasla som tu o tom nic tak sa idem pytat .... nasla som na nete a aj v obchode videla predavat tuto detsku kolinsku je od narodenia ....kto ju ma tak by som sa chcela otytat ci nieje nejaka moc vonava aby ho z toho nebolela hlavicka .. a ako to vlastne vonia?ved babatko vonia samo o sebe 🙂)) nechcela som ju v obchode otvarat ...

aduskatt
26. jún 2011

@dadika1114 mne sa skor na jazyk derie otazka, na co je dobra novorodencovi kolinska, kedze som o niecom takom este nepocula.........

janka0007
26. jún 2011

@dadika1114 ano babatko vonia samo o sebe,nekazila by som tu nadhernu babatkovsku vonu nejakou kolinskou,tiez som o tom este nepocula..

katy1979
26. jún 2011

@dadika1114 babo vonia samo o sebe svojou krasnou babatkovskou vonou. ja by som taku blbost nekupovala.
urcite je testovana takze bolesti hlavy by som sa nebala. kup mu radsej nieco krasne ne neho

dadika1114
autor
26. jún 2011

@aduskatt
@janka0007
@katy1979 ja som o tom tiez nepocula a ani nevedela do vcera :DDD http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... ja som bola len zvedavaaa ze co to ...

janka0007
26. jún 2011

@dadika1114 no ved hej,ti ludia uz nevedia co maju vymysliet z coho by este mohli vytrieskat peniaze.. 🙂

aduskatt
26. jún 2011

@dadika1114 ja som si to teraz precitala prvy krat......ale moj osobny nazor, resp pocit z toho je, ze na co miminko vobec niecim takym vonat a od mrnata ho zatazovat chemiou..........podla mna reklama jak prasa, aby firma zasa zarobila na niecom........

nice202
26. jún 2011

najprv som precitala koliska, potom, ze kolinska. dobra sranda. podla mna hlupost, vonavka pre novorodencov? tak potom uz aj make up a ruz. bez toho by to nebolo kompletne

pingu1
26. jún 2011

to ma byt vtip??? je malo bordelu vo vzduchu, v strave a kozmetike? v zivote by som nevonala male dieta s nicim. je to chemia.
normalne sa mi rozum pozastavil. 😖

carmen86
26. jún 2011

jezis toto uz je fakt choreee,pre novorodenca kolinsku, dost ze uz pre psov vymyslaju az sa mi rozum pri tom zastavuje 😠 😠

marissenka
26. jún 2011

jeeemine! to co uz de sme???... ja rozmyslam ci som spravila dobre, ze som maleho kupala od narodenia s DECKYM samponom- kamoska ho len v cistej vodicke!!! chapete! a nie este nanho davat zbytocnu hnusobu! nechapem kto si toto moze kupit? ktora mater???potom,z e su vselijake choroby!!

janulabj
26. jún 2011

napríklad moja švagrinná, ta mala vonavku pre svoju dceru, vtedy mala Jasmin asi rok a pol, tiež to bola nejaka origoš, žiju vo švajčiarsku.....a pamatam, že som fat nechapala že ,,načo?,, . zdalo sa mi to fest divné, no vonala krasne, jemnučko, detsky 🙂 ja by som asi syna nevonala, boože ved ma ešte čas nie? 😀 😀 😀

aduskatt
26. jún 2011

najskor, nech sa deticky ucia pouzivat vodu a mydlo🙂)) potom hooooodne neskot kolinsku