Detské superfitky s Goretexom na leto
Ahojte,
prosím o radu, keďže som takúto info nenašla v iných diskusiách o Superfitkách. Chystáme sa (o 3 týždne) so synom (skoro 8 r.) do prírodného tábora - stanovanie, celý týždeň len pobyt vonku - túry, tvorivé dielničky, hry s deťmi atď. Chcem mu kúpiť kvalitné tenisky, čo nepremokajú a podľa info v diskusiách mi jednoznačne vychádzajú Superfity. Ide mi o to, či sa mu v nich nebudú príliš potiť nohy v porovnaní so Superfitkami bez membrány - máte skúsenosť, viete to porovnať? Jasné, že v teple sa potia nohy vždy, ale predpokladám, že ráno bude rosa, prípadne bude pršať, treba niečo nepremokavé. Má síce Mc Kinley s gorexom, ale vo väčšom vlhku premoknú, ale možno by sme vystačili aj s tými... Tak teraz neviem, aké Superfity kúpiť. Poraďte mi, prosím, prípadne aj predajňu kamennú (je niečo aj blízko Trenčína)?
Fíha..superfitky s goratexom máme doma...ale nenosili sme v lete...to si musím všimnúť či bude ponožka suchá a topánka vlhká...dakujem za tip

Ahojte,
nikto nenapísal, tak prispejem ja, možno to niekedy niekomu pomôže. Nakoniec som kúpila superfitky s goretexom a nebol problém. Aj keď bolo teplo, tenisky boli vnútri vlhké, niekedy skoro mokré, ponožky aj chodidlá mal skoro suché. Fakt je tam dobre vymyslený systém odvetrávania + dobrý materiál = zostaneme pri tejto značke + Ecco je tiež takto dobre vymyslené. Takže odporúčam Superfitky a Ecco s goterexom aj na leto. Samozrejme na jar a jeseň úplne ideálne.