Dôverujete na 100% monitorom dychu?
Ja osobne mám babysense 2
@jj298 no tak asi spia spolu.
My sme mali monitor dychu pri prvom dietati, pozicany z nemocnice a teraz mame pozicany pri stvrtom. No ale...v postielke nam babo nespi, len v kociku, aj to spalo na brusku prve tri mesiace, inak mi nepospala, len 5 minut. Takze monitor dychu aj mame, aj nemame 🤔🤷♀️.
mám ten istý, dokonca z druhej ruky a funguje perfektne, takže áno, dôverujem mu
@mamamasama tomuto som aj ja verila kedysi. Potom ma prefackala realita ked som nespala x noci suvisle a posledne v co som verila bolo, ze by ma zobudili nejake pudy mimozmyslove, ze dieta nedycha.
Pekne predstava, ale pocet moznosti zistit ci to funguje u teba, sa rovna poctu deti, ktore mas k dispozicii. Taka ruska ruleta.
nedá sa byť predsa pri dieťati v kuse, či ste alebo nie ste kontaktní rodičia. My sme mali monitor pri všetkých troch dcérach , a bola som s nimi spokojná. Niekedy tak tuho zaspali, že sa mi zdalo že ani nedýchajú, a keď si unavená z vstávania v noci a podobne tak to nemusíš ustriehnuť. Za mňa istotne áno.
Na 100% nie, vzdy moze zachytit rodica ak ma postel blizko pripadne prievan atd. Takze na 99asi. Tomu ze ja by som sa zobudila na to ze mi dieta nedycha davam tak 1% sancu. Nam pipal ked starsi nedychal aj ked sa maly dusil grckami..pouzivali sme ho tak dlho ako to slo
Nicomu a nikomu sa neda doverovat na 100%, ale pokial je monitor dobre nakalibrovany, dieta spi samo v postielke, postielky sa nikto nedotyka a nehybe s nou, matrac je primeranej hrubky a dieta nelezi uplne mimo podlozky, tak ano, da sa mu verit. Pokial dieta spi a rodicmi, tak monitor je zbytocny. Nie preto, ze rodicia vedia lepsie (mozno ako kto..), ale preto, ze tam proste monitor fungovat nebude. Pokial je dieta v postielke tak je to podla mna must-have.
No malý spí somnou v posteli. Má na matraci svoj matrac a pod ním je monitor. Je to teda zbytočné?

Ziadna technika nie ie dokonala, ale pomohlo to aspon ciastocne u predcasniatka ❤️
U prveho som bola hrdinka a monitor som nemala.