Je pevnejšia buková alebo borovicová postieľka?
Ahojte tehulky či mamički.poradte mi, mam strašnu dilemu že ktore su lepšie posielky-hlavne pevne....či buk alebo borovica?
a porad ktora je lacnejšia alebo ak vieš o nejakom internetovom obchode budem rada....
no ja som tu svoju kupovala na blsaku, za 1200 sk a nevidim na nej nic slabe alebo zle...klasicka postielka, zrejma z polska, mam kokosovy madrac lebo mi prisiel taky pevnejsi, to je podla mna dolezitejsie
v postielke sa dieta nema hrat len spat aby si to spajalo so spankom...teda moja tam ani velmi nespi 😀 cez den spi na mne a v noci vedla mna 😀 mne by bol bez nej smutno 🙂 ukladam ju tam len vecer a spi tam kym nejdeme spat potom sa pyta k nam...
No ja teda neviem ale naučiť dieťa spať v manželskej posteli nie je veľmi dobre podľa mňa. Veľmi rýchlo si zvykne a potom ho z nej tak skoro nedostaneš aj ked budeš chcieť.
rubinka - nevyhovuje to tak kazdemu, ani mne nie, ale myslim, ze jaandy a jej babu to tak vyhovuje 😉
Myslim si, ze netreba velmi riesit postielku, skor matrac 😉 ked uz, tak aky lak bol na nej pouzity, pretoze s tym neskor (hlavne hryzuce) dieta pride do kontaktu. Existuje aj taka ochrana na bocnice z umelej hmoty proti dohryzeniu, ikea za par korun 😉
no jo to je ako so psom ked mu to raz dovolis, tak ho tam mas stale 😀 ale je raz moja, tak ju nebudem odstrkovat...nie je to najpohodlnejsie ale to je najmenej pre mna, ved v puberte s nami uz spat isto nebude chciet 😉
Potvrdzujem ze netreba kupovat drahu postielku, ale kvalitny matrac. Nasa postielk je uz tiez ohryzena kde sa len da a to v nej mala skoro vobec nie je. Spi totiz s nami. A nesuhlasim s tym ze dieta potom z postele nedostanes. Nasa mala dokaze spat aj celu noc v postielke. Ale tam ju davam iba vynimocne 😉 mam ju najradsej pri sebe.

buk je tvrdsi ale naco ti az taku drahu postielku 😀 dieta ti ju obryzie 😀
ja postielku vyuzivam tak malo ze kebyze ju nemam tak ani nevadi... 😉