podľa mňa strašne maličké, takže použiteľné maximálne mesiac
Len kým je to ešte novorodenec.. Mesiac, max dva. Vtedy je to fajn, ale bábätko bude rýchlo rásť a vyvíjať sa a budete musieť prejsť na väčšiu postieľku
Tak do 3 až 4 mes.max.pifla mna
na kratku dobu, ale na mna posobi velmi labilne, bala by som sa, ze sa prevrati
Ake su rozmery?
My sme pouzivali basinet 80x44 cm prvych 6 mesiacov. Vyhodou bolo ze sa to dalo jednoducho premiestnit z izby do izby. Ja som sla spat o 22:00 a muz ostal hore do 2:00 rano. Mal maleho vedla seba v obyvacke a ja som sa dobre vyspala. Potom ked isiel spat dotiahol basinet aj so spacim dietatom do spalne. Toto sa da pouzit len dovtedy kym sa dieta nepretaca alebo nesadne a nas to nerobil az do svojich 6 mesiacov.
Neviem posudit podla fotky ale steny tejto kolisky sa zdaju byt z plnej latky ... nie sietoviny... a to nie je dobre. Koliska potrebuje steny zo sietoviny koli vetraniu a tiez koli tomu aby sa dietatko nezadusilo ak sa nahodou prevali a oprie si tvaricku o stenu.
Zalezi aj od babatka. Moje sa uz 5 mesacne stavalo v postielke na nohy cize postielka uz bola uplne dolu. Z tohto by davno vyskocil mali by sme to tak na max 3mesiace. Ale su deticky co este pol rocne pekne lezkaju kde ich polozis.
Mám doma presne tento 😊😊 používame len cez deň 🤷😁😁 a ak to chceš na spanie tak to dávame ešte matrac z kočára. Na nočné spanie by som tam malého nedala
syn mojej sestry sa zacal pretacat velmi skoro. teraz ma 6m a vrti sa, vytlaca sa, prehyba sa. asi by v tom mohol byt maximalne do 2m. a aj je dost dlhy.

kludne, ale nie nadlho