icon

Kde kúpim novorodenecké papučky v Malackách?

roni200
17. feb 2014

Ahojte maminky.Viete mi poradiť kde v Malackách kúpim podobné alebo čistobiele papučky pre bábätko?

Kde kúpim novorodenecké papučky v Malackách?
brumka
17. feb 2014

@roni200 skus pozriet v textile u vrableca pri zeleznicnejj stanici, alebo detsky obchod v afk, alebo velmi dobry obchod aj so slovenskymi a ceskymi vecami oproti sudu.

roni200
autor
17. feb 2014

@brumka Ďakujem za radu.

brumka
17. feb 2014

@roni200 za malo, bolo viac obchodikov ale zrusili ich :( este tu super obchodik s pani som vaiac krat objednavala, je velmi mila, spolahliva http://www.mmshop.sk/

euka210
17. feb 2014

@roni200 naco novorodencovi take papucky? uplne stacia ponozky...po par mesiacoch si aj ponozky skopuju dole
🙂

roni200
autor
17. feb 2014

@euka210 Je to moje prvé bábo,takže ešte neviem čo a ako.Termín mám po polke marca.Myslíš,že bude treba dávať aj pančušky alebo stačia ponožky?

medinila
17. feb 2014

@roni200 Pančusky urcite nie. Drobceka budes obliekat do dupaciek.Ak sa Ti bude zdat ze ma studene nozky,das mu ponozticky pod dupacky. Ak budes drobceka balit do zavinovacky,tak ani tie ponozticky nebudes potrebovat. Take papucky ako su na obrazku zatial potrebovat nebudes.,az neskor

roni200
autor
17. feb 2014

@medinila Ďakujem za rady.Pančušky som kúpila iba jedny a ďalšie asi ani nebudem.Zatiaľ je teplo a hádam sa do pôrodu už neochladí 😉.

euka210
18. feb 2014

@roni200 stacia jedny pancuchy. Tak ako pisali...dupacky (overal), ponozky a deka. Ja doma davam dupacky a ked je chladno tak na nich este poldupacky. Pancuchy pouzivam pre take male len k lekarke ci na navstevy.