icon

Kde kúpim zdravotnú obuv pre dieťa v Banskej Bystrici?

patka6
12. máj 2012

Dakujem🙂

tin_ka
12. máj 2012

Obuv BENI oproti pošte, v podchode steak house. Výborná ochotná pani predavačka.trpezlivá 🙂

snehulienka33
Odpoveď bola odstránená
patka6
autor
15. máj 2012

@tin_ka a to je kde asi? lebo mi ideme do nemocnice a nemam prehlad o tom kde by to mohlo byt🙂 dakujem🙂

patka6
autor
15. máj 2012

@snehulienka33 no v tej protetike sme boli a ta sante je kde prosim ta? vdaka🙂

patka6
autor
15. máj 2012

@snehulienka33 jaj vsak vtescu, a v bb je asi len jedno ze?

zuzkako
15. máj 2012

Ja som kupovala v Protetike v Roosveltke. Neskor som zistila na moje prekvapenie , ze maju mozno o par euro lacnejsie tiez a aj vacsi vyber topanok (Protetika) na Hustaku v lekarni , v tej novej budove,kde su aj doktori (neviem ulicu, oproti je Cult klub). Su tam aj ochotne lekarnicky. V Roosveltke nemala nikdy na nas vela casu, kedze ma stale vela ludi.

snehulienka33
Odpoveď bola odstránená
tin_ka
15. máj 2012

@patka6 je to v centre mesta, oproti barbakanu, v miestach ako je posta,ale na druhej strane.maju vonku tabulu obuv beni. v tom podchode je este aj kadernictvo, predaj medu .. ide sa uplne dole dole takymi viacerymi schodami.ten podchod klesa..
http://www.beni.sk/
je tam aj adresa presna
my sme tam zatial kupili troje topanok a spokojnost. maju tam velky vyber znaciek a ochota predavacky bola pre nas velke plus.

tin_ka
15. máj 2012

@patka6 je to v pasazi steak house som zabudla dopisat.

patka6
autor
16. máj 2012

dakujem vam krasne🙂

patka6
autor
16. máj 2012

@snehulienka33 a kde vo zvolene?

snehulienka33
Odpoveď bola odstránená
alex77
16. máj 2012

zdravotnícke potreby na sídlisku, majú tiež protetiku alebo stará obuv na sídlisku (pri železničnej stanici) tam majú tiež niektoré modely z protetiky 😉 ale kupovali sme aj v Beni a boli sme veľmi spokojní 😉 a tiež v obuvi pod starým priorom, taká maličká obuv dole po schodíkoch sa tam ide. ale neviem či majú konkrétne zdravotnú obuv

salemi
Autor odpoveď zmazal