icon

Kde máte plienky, kozmetiku a všetko čo potrebujete v malej izbe?

14. jan 2021

Žienky kde máte uložené plienky, vlhčené, cumlík a ešte neviem co, keď máte pri manželskej posteli hneď postieľku, nakoľko naše izby sú menšie, tak nemám ani prebalovaci pult ani inú skrinku odkladaciu. Tak aby som to mala po ruke aj v noci a tak.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
vulka
14. jan 2021

V kapsári na postielke a zvyšné plienky pod postielkou.

ajsha123
14. jan 2021

Nemala som ani ja, ale manžel vymyslel police nad postieľku aj nad manželskú postel, s bocnicami. Super

ajsha123
14. jan 2021

Nedali sa mi hneď priložiť fotky

lolazmola
14. jan 2021

Plienky a všetko som mala v zásobníku na plienky mam jeden v bazariku aby si mala predstavu ako to vyzerá. Je to strašne praktická vec, prvom som nemala čaro tejto pomôcky som objavila až pri druhom dietati

evaachesa
14. jan 2021

Ja mám všetko v kúpeľni spolu s prebaľovacou podložkou na sušičke a na práčke plienky, tampóny (navlhčím v umývadle), krémik. Ak by som mala len práčku, tak plienky atď dám na poličku.

bbebe
14. jan 2021

prebalovak mam na postielke ( mala v nej nespava ) plienky mam vylozene na matraci v tej postielke po pravej ruke, spolu s vlhcenymi, kremom na zadok, tycinky do usi.... hned vedla mam komodu kde ma mala veci na oblecenie. v noci ju prebalujem na posteli to mam par plienok vzdy na nocnom stoliku. dole v obyvacke prebalujem na podlozke kde sa hra a tam mam plienky v konfencnom stoliku. vlhcene a krem na zadok sa pohadzuju kadetade medzi hrackami 🙂

jaskolka
14. jan 2021

V spálni mam zásoby plienok pod postieľkou, pár plienok, krém na zadoček a vlhčené vreckovky sú v postieľke, na opačnej strane, ako spi malý. V obývačke zase v kartónovej krabici mam také najpotrebnejsie veci, plienky, vlhčené, krem, kvapky, čo užíva maly(Bio gaia, Devit, Espumisan),kedze cez deň sme väčšinou tam. Síce my máme aj detskú izbu, ale ta he zatiaľ nevyužívana, len ako hosťovská, plus kočík, vajíčko je tam, hračky, a podobne. Kúpacie potreby sú v kúpeľni, aj vanička.

luciannka83
14. jan 2021

Ja som mala jeden košik, kde som mala vsetko po ruke. Cca 10 plienok, kremik, obruzky, podlozku na prebslovanie. Kym boli deti malicke, mala som to v postielke, potom som to na noc davala na zem. Ostatne plienky som mala ulozene v skrini.