icon

Kde nakúpim pekné oblečenie pre novorodenca v Košiciach?

claire10
19. mar 2014

Poradte.

moonlightflower
19. mar 2014

Jeden obchod je na Mäsiarskej. Nikde okolo zvieracích potrieb. Vždy, keď idem okolo, musím sa otočiť preč, lebo by ma ten pohľad asi roztopil 🙂 Len neviem ceny, lebo to vyzerá trochu luxusne. Ale možno majú len taký pekný výklad.
A ešte jeden obchod je na Alžbetinej vedľa spoločenských šiat a nejakej molet módy.

mantilka
19. mar 2014

Videla som v Optime v C&A...velmi dobre ceny boli, potom v H&M, HyperTesco, Maderna - v Barci.

mantilka
19. mar 2014

Ja som velmi pekne oblecko kupila v H&M v Optime....neskor som bola v C&A ...tam boli tiez pekne kusky a lacnejsie. V Maderne maju pekne oblecko ale drahe.
Zavisi od toho v akej cenovej relacii sa chces pohybovat.

kotatko1232
19. mar 2014

Ja kraasne oblecenie objednavam od jednej baby na MMB.za super ceny

dankariska
19. mar 2014

V Tesco outlete.

rejkaa
19. mar 2014

@kotatko1232 ahoj, vies mi prosim poslat na nu kontakt? ďakujem 🙂

kotatko1232
19. mar 2014

@rejkaa jasnee.pisem spravu 🙂

marosko256
19. mar 2014

A nemyslis ze lacnejsie nakupis niekde na eshope? V dnesnej dobe su eshopy spolahlive. My sme nakupovali len cez eshop a ceny boli o viac ako tretinu nizsie. Nakupili sme viacej veci za tu istu cenu a sme s tovarom a aj s eshopom spokojni. My sme nakupovali na oblecsvojebabo.sk a buduci tyzden ideme zas urobit objednavku novych veci. Takze odporucam 😉

bibistec
19. mar 2014

no ten na masiarskej je podla mna dost predrazeny a je otazne ci by si aj vyuzila na alzbetinej je ABcko ale podla mna take socik oblecko je to. ja som nakupila v tescu, mozes aj hm alebo c&a hlavne nekup vela dieta rychlo rastie a hlavne kupuj len 100% bavlnu. prakticke veci bez kdeakych rifliciek a volanikovych sukniciek je to sice pekne ale totalne nevhodne.E shopy su podla mna dost drahsie ale ktovie mozno niekto poradi aj dobry e shop.Inac aj v sekaci sa da kvalitne nakupit