icon

Kde v BA kúpiť topánky z firmy Slovobuv?

veronique_1
7. apr 2011

Viete mi povedat nejaku predajnu v Bratislave?

beruska.zuzanka
7. apr 2011

@veronique_1 ja som sa priamo na toto pýtala výrobcu týchto topánočiek, bolo mi povedané, že v Ba možno v nejakej lekárni, adresu mi nedali, inak nikde.... že je tu vraj veľmi ťažké preraziť....
ale oni sami vyrábajú rovnaké topánočky aj pre Protetiku a Santé , ktoré sú ale o cca 10€ drahšie...
Toto všetko mi "prezradila" pani zo Slovobuv 😉

vlasa
7. apr 2011

pozri na nete,alebo skus mimibazar 😉 my sme ich kupili tusim v malackach a potom v lekarni.ale maju ich v hociktorej obycajnej obuvi 🙂

winona24
7. apr 2011

@veronique_1

na MMB ...je tam jedna veľmi milá predávajúca,ktorá býva myslím priamo v BJ...má v ponuke komplet ponuku...poradí ..pomôže... ceny má super...vyhľadaj si nick HRIBIKANA...keby si nevedela nájsť,napíš IP...pošlem 😉 😉

zuzu_la
27. feb 2012

maminky, viete o nejakej konkretnej obuvi v BA,kde kupit topanocky zo Slovobuv?

salomuska
27. feb 2012

ja som ich videla predavat v Pre deti alebo aj v Rene, ale osobne kupujem cez MMB (spominana hribikana), nakolko v predajniach su predrazene

hoogy
27. feb 2012

ja som objednavala cez ich onlineshop. maju tam pomerane topanocky takze som sa ani nemohla seknut velkostou.

metlonka
27. feb 2012

Slovobuv vyraba pre Batu...ja kupujem ich topanocky v predajniach Bata...

mamicka_monika
28. jan 2021

@veronique_1 som tu nova tak neviem ci este je to validna otazka, ale ja teraz som nedavno brala syncekovi topanky od Slovobuv a slo tu super aj cez ich eshop.... 🙂