Kde zoženiem aniónové plienky?
Milé mamičky, viete mi poradiť kde môžem zohnať aniónové plienky? Dodávala ich spol. Winalite, ale oni s výrobou plienok skončili a iné sa mi objaviť nepodarilo ☹
@zahradka76 rada by som, ale prišla som na ne bohužiaľ až teraz takže osobnú skúsenosť nemám. Ale kamoška používala aniónové vložky a veľmi si chválila 🙂
ja som s anionovymi vlozkami nebola spokojna a ni kolegyne ktore sme si objednali
@vvia mozes napisat preco?
@vvia tiež by ma zaujímalo aký bol s nimi problém 😅
@zahradka76
@marcelatje pripadala som si akoby som si dala vatu medzi nohy 😀 podla mna aj slabo pili a hlavne sa tak akoby mošili. tak vlasateli. proste akoby ste vatu tahali 😀
a uuurcite by nevydrzali tolko hodin co o nich pisu. taktiez mali liecit neviem co vsetko a ziadne zlesenie som si nevsimla
@vvia ok, dakujem za info 🙂
@zahradka76 ja som vyskúšala tie vložky (intimky) a zdajú sa mi v pohode. Asi 2x som skúsila mať jednu 12 hodín aby som otestovala to "vlasatenie" a s tým som problém nemala, zostali normálne. Neskúšala som ich počas MS lebo od pôrodu som ešte nedostala takže savosť posúdiť neviem. Ale inak nemám pocit že by boli horšie ako iné intimky.
Problém nemám žiaden tak neviem či pomohli alebo nie 😀
A plienky som ešte nikde nezohnala ☹

@marcelatje sice Ti neodpoviem, ale mohla by si prosim napisat svoje skusenosti v skratke. Dakujem 🙂