icon

Monitor Baby Sense 2

mata66
17. jún 2015

Potrebujem poradiť ohľadom tohto monitoru ked je v prevádzke balíka zelené svetlo ale niekedy neblika rovnomerne. Čím to môže byť ? Uz sa nám spustil 3 krat a bojím sa ci je maličká v poriadku.

mirka0677
17. jún 2015

Ahoj, Ja ho používam A zatiaľ sa spustil len keď sme krpca vybrali A zabudli vypnúť vypínač. A tiež bliká nerovnomerne, keď sa malý vrtí alebo keď aj ja vidím, že dýcha nepravidelne. V návode nepíšu nič O tom, že sa môže spustiť aj omylom? Alebo nemáš príliš hrubý matrac? Ale ak by sa mi spustil monitor S malým V postieľkE, A bola by som si istá, že som dodržala návod na použitie, určite by som to spomenula doktorke..

spoony
17. jún 2015

My sme mali tento monitor pri synovi a pre dcerke sme mali Nanny. Obidva fungujú na rovnakom princípe. Svetielko bliká podľa toho ako dieťatko dýcha. Pri dcere sme mali niekoľko falošných poplachov a keďže Nanny vyrábajú v čechách volala som výrobcovi. Povedali mi že keďže dcera je maličká, tak sa môže stať keď tvrdo zaspí a plytko dýcha, tak ju monitor nezachytí. Poradili mi nedávať monitor pod madrac (malá mala na ňom ešte aj refluxný klin), ale dať ho na madrac, naň deku (aby malú netlačil) a naň plachtu. Keď sme tak spravili už žiadny falošný poplach nebol. Skús to spraviť aj ty ak pomôže budem rada, ak nie tak to rieš s doktorkou.

mata66
autor
17. jún 2015

@spoony No ked sa to stane este raz tak spravím to isté dám ho na matrac dúfam že to bude lepšie