icon

Plavky pre chlapca: Porovnanie jednodielnych a dvojdielnych

barju
Dnes o 17:28

Ahojte, blíži sa leto a my chceme ísť na dovolenku k moru. Malý bude mať 1,5. Začala som hľadať plavky. Malá som predstavu že jednodielne s dlhým rukávom, na zips aby s ľahko vyzliekli a nejakej krikľavého farby, aby ho bolo dobre vidieť. Ale neviem také nájsť za prijateľnú cenu do 20 eur, keďže ich budeme potrebovať viac, lebo z mokrých ho chcem prezliecť. Už som začala pozerať aj dvojdielne. Si nejaké výhody dvojdielnych? Odkiaľ ste mali plavky vy a aké?

anonym_49ed3c
Dnes o 17:31

Kdekolvek som nasla, hlavne Lindex, HMko, Decathlon.

anonym_53941c
Dnes o 17:37

@barju Tak hádam 1,5 ročné dieťa nepustím svetom v krikľavých plavkách, len aby som ho videla...ale budem pri ňom, hlavne vo vode. A nenavliekla by som ho do neoprénu, ale radšej zvážila, kedy a na koľko s ním pôjdem na slnko a poriadne natrela.

zojanka
Dnes o 17:38

@barju mne sa viac osvedčili dvojdielne. A kupujem z Decathlonu aj plavky aj UV tričká do vody.

petamich
Dnes o 17:44

Za mna ovela praktickejsie su dvojdielne a kupujem Decathlon alebo Next. Ked je v akcii tak aj Lindex. Next ma cele supravy okolo 20-23E, kratky alebo dlhy rukav a sortky, rychlo to schne, takze mne vzdy stacili dve na vymenu.

evkamotka
Dnes o 18:02

Decathlon

olimuc
Dnes o 18:22

Reima alebo Sterntaler, mozno aj Molo alebo speedo (mali sme cerveny overal) ale tu podmienku 20 € qsi nesplnia ale kludne kup tricko + spodok aj s ciapkou s ochranou krku … next supravy su fajn

barju
autor
Dnes o 19:41
@anonym_53941c

@barju Tak hádam 1,5 ročné dieťa nepustím svetom v krikľavých plavkách, len aby som ho videla...ale budem pri ňom, hlavne vo vode. A nenavliekla by som ho do neoprénu, ale radšej zvážila, kedy a na koľko s ním pôjdem na slnko a poriadne natrela.

@anonym_53941c vôbec si neodpovedala na otázku a vyzerá to že ani nevies o čom je reč. UV plavky sú na ochranu aj mimo vody. A nikdy nevieš kedy na sekundu z neho spustis oči, lebo stať sa môže a chcem ho medzi hromadou deti nájsť hneď. Nie ako na ihrisku keď sa hrá tlupa deti všetky v modrom. Keby výrobcovia plaviek rozmýšľali tak modré plavky do modrej vody ani nevyrobia. UV plavky nerovná sa neoprén. A presne viem kedy a koľko môže byť dieťa na slnku.

barju
autor
Dnes o 19:43
@petamich

Za mna ovela praktickejsie su dvojdielne a kupujem Decathlon alebo Next. Ked je v akcii tak aj Lindex. Next ma cele supravy okolo 20-23E, kratky alebo dlhy rukav a sortky, rychlo to schne, takze mne vzdy stacili dve na vymenu.

@petamich ten next som pozerala, ale vtedy som ešte chcela jednodielne, pozriem teda dvojdielne. Tiež som chcela dvojo. Aj sebe nosievam dvojo plaviek.

barju
autor
Dnes o 19:46
@olimuc

Reima alebo Sterntaler, mozno aj Molo alebo speedo (mali sme cerveny overal) ale tu podmienku 20 € qsi nesplnia ale kludne kup tricko + spodok aj s ciapkou s ochranou krku … next supravy su fajn

@olimuc fíha, take značky ani nepoznám. Akože ideálne do 20 ale keď nebudú spĺňať nároky, tak si radšej priplatim ako upustim z nárokov. Prinajhoršom po sezóne predám.

anonym_05e796
Dnes o 19:52

Od mala trávime so synom veľmi veľa času pri mori a vždy mal len spodok. Poriadny krém, časté natieranie, hra napr v piesku vzdy len v tieni, pokrývka hlavy vždy (aj teraz keď ma 10r), Keď bol maly nosil pončo alebo uterák cez ramena, nechodili sme počas najväčšieho slnka ale vždy buď ráno alebo neskôr, veľa vody. toto bol u nás základ. Nikdy nebol červený od slnka. Nikdy ma nenapadlo kupovať mu tie s vrchom.