icon

Plienky Baby Love

anicka246
13. mar 2014

Ahojte žienky, možno teraz budem vyzerať ako neschopná, ale neviete mi prosím poradiť na čo je týchto plienkach ten pásik čo sa dá odlepiť papierik z neho?? Dakujeem

jamabe
13. mar 2014

@anicka246 Nerozumiem... čo sa tam dá odliepať? Normálne som sa na ne bola teraz pozrieť a okrem pásikov, ktorými sa plienka zapína sa tam nedá nič odlepiť...

anicka246
autor
13. mar 2014

no tak ja mám dáke iné asi :( ja mám také čo sa naťahujú ako nohavičky a vzadu je nejaký pásik :( ja som to tiež ešte nevidela

anicka246
autor
13. mar 2014

@jamabe slipové nohavičky tam píšu idem to odfotiť a dám to sem

jamabe
13. mar 2014

@anicka246 Aha, tak tie nepoznám, my sme zatiaľ len pri 4+ ...Neporadím..

lucinka2811
13. mar 2014

Ja ich mam ...no mala 😀 a tiez neviem naco to je.... ale ja ked ich zabalujem ze dokosa tak ich s tym prelepim :D na une vyuzitie som neprisla

anicka246
autor
13. mar 2014

no ved ja som ich tiež kupovala s tým že sú to normálne 4ky..

anicka246
autor
13. mar 2014

@lucinka2811 a to sa dobre balia dieťaťu? lebo ja som bola v tom že sú to obyčajné plienky :(

lucinka2811
13. mar 2014

Tak to ich normalne obliekas ako gatky... ked rozpravame o tych istych ...len ked ju prebalujem tie spojene kraje odlepim a ptm uz normalne to zlozim tak do klbka a s tou lep. Paskou prelepim ..ja som ich omylom kupila ale rak nevyhodim ich hahaa. 😀

anicka246
autor
13. mar 2014
wenka25
13. mar 2014

@lucinka2811 aj podla mna je to na to 😀

xmischelkax
13. mar 2014

Tiež si myslím, že je to na zbalenie použitej plienky.

lucinka2811
13. mar 2014

@wenka25 Noo presne .... 😀 ale vy keby stw videli co vsetko som ja skusala s tou paskou ... by ste sa smiali :D

nufficek
13. mar 2014

Hey hey na zabalenie ouzitej plienky to je 🙂 tiez som nad tym maturovala na zaciatku 🙂

klincek
14. mar 2014

@anicka246 na zabalenie po pouziti.
klasicku plienku zvinies a zalepis bocnymi suchymi zipsami..na nohavickach bocne suchace nie su, takze po pouziti ich zrolujes (spredu dozadu) a vzniknutu rolku prelepis 😉. sikovna vec.
inak mohli by nieco podobne robit na vlozkach - niektore zenske ich pred vyhodenim nevedia slusne zabalit a na zachodoch v praci ci kine sa potom jeden ide zgrcat.. 😝

anicka246
autor
14. mar 2014

Dakujem, problém vyriešený 🙂

nikkyniks
14. mar 2014

Ahojte dievky 🙂 Kúpila som do pôrodnice pre moje miminko plienky baby love 1 .... sú dobré ? 🙂 Kedže vidím, že máte s nimi asi skúsenosti, mne ich poradila kamoška, že mám skúsiť, ak budú zlé, prejdem na pampers 🙂

klincek
14. mar 2014

@nikkyniks z mojej skusenosti-su vyborne, a podla toho, co hovoria maminy v mojom okoli, je na ne nejmenej alergickych reakcii. cena je tiez super. vybrala si si dobre 😉

nikkyniks
14. mar 2014

@klincek oukej, ďakujem krásne 🙂

zuju2
14. mar 2014

Aj ja ich používam, sú veľmi dobré, dobrá absorbcia, žiadny zápach a aj výhodná cena, aj keď sa zbierajú body na DM kartu.

klincek
14. mar 2014

@nikkyniks za malo. a ak este nie si registrovana v DM, pouvazuj nad tym, prve dva roky zivota babatka dostavas vzorky a zlavove kupony na celkom uzitocne veci. plus sa ti oplati zbierat body na kartu, su za ne zlavy, ktore vyuzijes pri vacsich nakupoch.

nikkyniks
14. mar 2014

@klincek mám DM kartu, mám ... už som aj vtedy kupovala na kartu 🙂 Aj vlhčené vreckovky na riťku som kupovala 🙂 Ozaj sa v DM oplatí kupovať 🙂

klincek
14. mar 2014

@nikkyniks veru hej. v casoch, ked som nakupovala mlieko a plienky pre dvojicky, som mala na ucte bezne 700 bodov a vyuzivala som vsetky mozne zlavy. moj mesacny nakup nikdy nebol pod 120 €, nastastie je to za nami🙂.

nikkyniks
14. mar 2014

@klincek uff, tak to si mala riadny rozpočet ... ale tak sa ani nedivím ... a aj dosť bodov si mala, ja som bola naposledy a vytrepala som asi všetky, neviem či tam mám teraz 10 bodov :D

klincek
14. mar 2014

@nikkyniks ja som tam kupovala uplne vsetko-UM, kozmetiku, plienky, podlozky, veci do domacnosti, no nazbieralo sa. a tie body som tocila stale-vybrala knizku, nakupila, body pribudli atd. teraz mavam ucet tak do 30 eur, a neviem si na to zvyknut 😀 . ale tesim sa z toho. a aj z toho, ze uz nemusim chodit na nakup autom, staci mi taska 😅

nikkyniks
14. mar 2014

@klincek Tak super, ja som tam kupovala ako plienky, vlhčené, a mastičku na zapareniny...ten Sudokrem ... a ostatné potom, myslím veci na kúpanie, keď nás pustia domov ... takže tiež tam budem chodiť často :D No hej ešte som prášok kúpila, taký pre vecičky, čo som dostala, aby som si poprala a predtým som kupovala iba make-upy , špirály, veci pre mňa,teraz veci pre nás :D

ninah1486
20. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

tieto som nikdy nepouzivala, mala som plienky z bella4you

beahavala
22. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

tuto znacku som nemala, pouzivala som happy