Poraďte manuálnu odsávačku
Mamicky, poradte prosim nejaku manualnu odsvacaku ktora nepada z prsnikov a nesaje po 0,0001 ml prosim 😀
Ja mám avent a spokojná
avent som mala, nepotrebovala som síce, len párkrát použitá, ale spokojná som bola. ale neviem porovnať. ale okolo mňa mamičky, ktoré častejšie odsávali (potrebovali, chceli), tak odporúčali elektrickú.
Avent je super manualna aj elektronicka (v pripade, ze sa viac odsava).
@seahorse27 a manualna avent nie je tiez z tych co nedajboze odsat 2dcl?
philips avent páková odsávačka - túto odporúčam ja, odsajem za pár minút i 120 ml. Samozrejme s elektrickou je to omnoho rýchlejšie, ale cenovo je oveľa drahšia. Ja som odsávačku využívala iba prvých pár dní v pôrodnici, potom vôbec a teraz po polroku používam veeľmi sporadicky, keď chcem nachystať mlieko (resp.došlo UM), ak idem von a manžel ostáva so synom. Takže neľutujem, že nemám elektrickú. manuálnu som kupovala nepoužívanú cez MK, ale ušetriť sa dá i cez DM-drogériu (-25% za 75 bodov).
@adus120 no tak to je individualne. ja som odsavala velaaa ca. 3 mesiace. Potom uz nebolo treba. Mal som elektricku a tou som neodsala nic😠
Manualnou Avent to islo jedna radost. Za par minut aj 180-200 ml.
Za mna jednoznacne manualna. Na zaciatok si treba najst system, dat pozor aby sa dobre "pricucla", napacovat bradavku a pozorovat ci strieka. Treba skusat. Lent ak od seba nejde nic. Aj toto sa treba "naucit".
@adus120 nie, mne fungovala super.
@adus120 a 2 dcl zasa nie je az tak malo 🙂
@adus120 ak chces iba odsavat,tak elektricka avent ak chces kojit a zo zaciatku ju pouzit prilezitostne,ci ako pomoc pri robeni zasob mliecka,kludne ti aj avent rucna staci
je dobra a ak mlieko nemas,ci ho rozbiehas,ci mas prechodne znizenu tvorbu-tak ti nema co vytiahnut ani elektricka😉
Avent je super manualna, netreba eletricka. Mám k tomu i úložné Via poháriky, které sú vhodné na použitie do chladničky či mrazničky a super. Kupovala som http://www.mimulo.sk/rucna-odsavacka-avent-natu...

Za mna sa oplati investovat do elektrickej odsavacky. Manualnou nikdy neodsajes tolko mlieka za taky kratky cas a v podstate bez namahy. Mam manualnu Medela, ale nemala som trpezlivost na to, tak teraz mam elektricku Avent a som spokojna.