Poraďte stránku s vecičkami pre kojencov
🙂 ahoj hladam niaku dobru stranku pre babatka kde najdem naozaj dobre pekne vecicky myslim kociky autosedacky aj oblecenie dakujem za typi🙂
🙂 😀 😀 to vieeemm
ale aku to neviem🙂
Ja som kompet vsetko zohnala na konovi 😀
nespecifikujes, si chces veci radsej lacnejsie alebo drahsie, nove alebo pouzite, od firiem alebo jednotlivcov, znackove, neznackove, slovenske, zahranicne....ten google bola uplne seriozna rada, nie vtip....zbytocne kvoli tomu zakladas novu diskusiu, jednoduche vyhladavanie snad zvladnes sama, nie? navyse to zaberie omnoho menej casu, nez cele toto plodne diskutovanie 😉
tak pokial ide o oblecenie, spacie vaky, supravu do postielky a podobne...najdes aj na nasej stranke za velmi dobre ceny
ja kupujem na www.zlaticko.sk alebo www.triprasiatka.sk tak zozenies vsetko🙂
Ak chcete kvalitne oblecenie od slovenskych vyrobcov, mame ho skladom, tak Vas pozyvam k nam. Pozrite si vyrobky, ceny, recenzie...mozo sa Vam u nas zapaci 🙂
Ahoj gabulka333 ak ešte stále hľadáš oblečenie pre svoje babetko skús stránku www.mamebabo.sk mne osobne sa veci z tohto e-shopu pačili . Sú tam krasne dupačky,bodiky,čiapočky,deky atď tak dúfam že som aspoň kus pomohla
Ahoj, my sme vyskusali www.oblecsvojebabo.sk a sme s nimi spokojni. Nakupili sme krasne slovenske a ceske vyrobky a za rozumny peniaz. Rychlo nam tovar dodali a nakupujeme uz len u nich...V eshope kociky, sedacky a ine veci nemaju, ale ak im napises email tak vedia urobit ponuku. Nam tak urobili ponuku na vanicky a vajicko. Odporucame 🙂

na guuuuuuuuugli 😀 😉