icon

Prací prášok pre deti a alergikov

bibiana29
21. mar 2017

Ahojte,
čo používate na pranie pre detičky?Prípadne ľudia s citlivou pleťou,alergici? 👶

mom311
21. mar 2017

@bibiana29 tekutu bielu LOVELU. ziadna avivaz len ocot na zmakcenie. Aj kvoli malemu,ale hlavne kvoli manzelovi,ktoremu sa minuly rok vyskytol ekzem na nohach v extremnej forme (praskala a krvacala mu noha). Vsetko ostatne som darovala,lebo ho to extremne drazdilo.

alexandraala
21. mar 2017

Bupi tekuty prac. Prasok sensitive

lorela
22. mar 2017

Lovela. A ziadna avivaz!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jance333
22. mar 2017

pre deti zatiaľ neperiem, ale keďže sa mi už tiež párkrát vyhodili svrbiace fľaky po tele po použití niektorých práškov, používam len tie detské tekuté: Lovelu, niekedy Bupi a v poslednej dobe Persil Sensitive gel. ku tmavému prádlu pridám trochu octu, žiadne aviváže, max. občas túto (kupujem v DM drogerke): http://www.makrobiotika.cz/fotky32717/fotos/_vy...

janage
9. mar 2018

@bibiana29 kupujem v dm detsky s atestom pre alergikov, na farebne tiez taky ale tekuty. Na rozdiel od ostatnych praskov vyperie na 60 prach aj skolkarske flaky.

janage
9. mar 2018

@bibiana29 najlepsie vyskusat mne sa z persilu sensitiv vyhadzala, lovela nevyprala dobre vacsinu flakov, bupi tekuty tiez nie. Mali sme aj batole. Prala som aj v mydlinach. Dala som ich do malej sietky a supla do bubna k pradlu. Super sa rozpustili a nemusela som ich vopred rozpustat a liat do pracky. Bez sietky zas vyplavali hned von.

janage
9. mar 2018

@bibiana29 mydlove vlocky ale na 60 a dost penili. Miesto avivaze trochu octu alebo vobec nic.

lilke
9. mar 2018

lovela prasok podla nasich domacich testov najpouzitelnejsia, ale pocitaj s tym, ze neperie az tak ucinne. ked deti podrastli a pokozka je lepsia, uz aj persil sensitiv. a ziadnu avivaz.

kubkovamama
9. mar 2018

DM sensitive+dezinfekčnú aviváž..keďže máme psa

patress112
17. apr 2018

Ahojte, ak máte záujem o Amway výrobky, prípadne o rozbehnutie biznisu, píšte mi na 0915 053 234 prípadne na e-mail patress112@gmail.com 🙂 ideálne BA TT alebo TN kraj 🙂

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja pouzivam ekologicke