icon

Problémy s pretekaním Pampers Pants v noci

alica_1991
20. feb 2026

Ahojte,

Stalo sa niektorej z vás že ste po noci našli dieťatko mokré lebo mu pretiekla pamperska (pants)?

Malý má cez 9 kg čiže nosí veľkosť 4. Odkedy má túto veľkosť je to takmer každú noc. Už som zúfalá. Keď mal trojky nikdy sa to nestalo.

Vďaka za odpovede 😊

anonym_d91aab
20. feb 2026

Ak sedí veľkosť určite....
záleží aj,kde to je vyrobené
Teraz akurát som kupovala plienky tiež pampers v obchode,no vždy objednávam z netu
A tie isté a tie pretekajú a z netu nepretekaju
A zistila som, že záleží,kde sa vyrábajú i keď by malo byt to isté
Takže nabudúce skús odinakiaľ kúpiť

anonym_e8ec00
20. feb 2026

Nemas tie polske pampers? Pri nich sa mi to tiez stavalo. Istota bola ho raz v noci prebalit a neprecikal sa.

anonym_d91aab
20. feb 2026

Odporúčam ti aby to bolo: pampers pants MP

anonym_5d08a4
20. feb 2026

Kazda matka to zazila, kup inu znacku, treba skusat co ti sadne

diankadop
20. feb 2026

Tak mu nesedia. Treba vyskusat ine. To je cela veda 🙂

simona92101
20. feb 2026

@alica_1991 synovi na noc sadli Huggies pants,dovolim si povedat ze 100% lepsie ako Pampers.vyskusaj,casto maju v tescu na ne akciu,su za dobru cenu

anonym_bd5b55
20. feb 2026

Áno mne sa dcéra v nohavickovych plienkach precikala každú noc tak som ostala pri obyčajných plienkach .Niektoré sa vraj precikaju v obyčajnych.Kazdemu sedí niečo iné

michaela329
20. feb 2026

Ja dávam teraz na noc kolorky, lepšie mu okolo nožičiek sadnú. Inak sa celú noc prehadzuje a tak sa mu tiež stalo, že pretekal - až na spací vak 🤦

nattyond
20. feb 2026

Ja na noc nedávam Pants, ale normálne Premium Care, podľa mňa vydržia viac. A v noci mu je jedno, či sú to klasické plienky alebo nohavičky.

alica_1991
autor
21. feb 2026
@anonym_d91aab

Odporúčam ti aby to bolo: pampers pants MP

@anonym_d91aab vďaka za tip skúsim kúpiť v lekárni. Ale nie je MP len označenie pre mesačne balenie?

alica_1991
autor
21. feb 2026
@diankadop

Tak mu nesedia. Treba vyskusat ine. To je cela veda 🙂

@diankadop super odpoveď 😂

saxana000
21. feb 2026

Treba dat pozor na tu vnutornu gumicku.nasa ich precikala ked ju obcas prebali muz a gumka ostane nakrivo.alebo zhrnuta vnutri.gatky skus vytiahnut co najvyssie a tu gumku mu naprav a daj na celu ritku.ak nepomoze na noc davaj radsej lepackove..alebo skuste inu znacku. Pampers pants maju aj specialne night..

anonym_d91aab
21. feb 2026
@alica_1991

@anonym_d91aab vďaka za tip skúsim kúpiť v lekárni. Ale nie je MP len označenie pre mesačne balenie?

@alica_1991 je ale vyrábajú to inde a to je ten rozdiel,za vyskúšanie nič nedáš,ak ajtak kupuješ