Skúsenosti s plienkami Dada pre deti nad 22 kg
Ahojte mame este plienky na noc , chcela by som. Vyskúšať plienky dada aké máte skúsenosti a mame už 22kg či. Radšej už veľkosť 7? Mali sme Bella Happy, Pampers active baby , premium, huggies, Lidl,návykové. Alebo sú nejaké iné čo mi poradíte pre chlapca? Ďakujem
@dada281185 ak aj ty potrebuješ plienky, navštív lekára
@dada281185 mate 22kg? To je desive. Pre oboch
@anonym_2e5407
mozu to byt geny. V skolke bol jeden chkaoec, co vizeral ma 8 rokov a mal len 6.
Moze to byt dieta s mobilnym postihnutim, teda ziadny velky pohyb. To nepadne zrovna dobre taky komentar.
Mala som kamosa od 1 triedy, bol taky gulaty - jeho sestra chuda - rovnaka strava, vehali sme po vonku kedysi, ziadne sedenie za pc. Uz ako prvacka by som bola decka utrieskala za ich debilne posmešky.
@anonym_2e5407
mozu to byt geny. V skolke bol jeden chkaoec, co vizeral ma 8 rokov a mal len 6.
Moze to byt dieta s mobilnym postihnutim, teda ziadny velky pohyb. To nepadne zrovna dobre taky komentar.
Mala som kamosa od 1 triedy, bol taky gulaty - jeho sestra chuda - rovnaka strava, vehali sme po vonku kedysi, ziadne sedenie za pc. Uz ako prvacka by som bola decka utrieskala za ich debilne posmešky.
@svetlonos ked maju plienky iba na noc nevyzera to ako mobilne postihnutie.
Máte 22kg, a máte plienky na noc? Skús si to po sebe prečítať. Ináč, neviem koľko má dieťa rokov, ale asi to nebude 2-3 ročné dieťa. To. By som už riešila s lekárom , nočné pomočovanie. Ak to nie je len tvoje pohodlie, že dáš radšej plienku, ako raz v noci vstať a ísť s ním na wc.
Máte 22kg, a máte plienky na noc? Skús si to po sebe prečítať. Ináč, neviem koľko má dieťa rokov, ale asi to nebude 2-3 ročné dieťa. To. By som už riešila s lekárom , nočné pomočovanie. Ak to nie je len tvoje pohodlie, že dáš radšej plienku, ako raz v noci vstať a ísť s ním na wc.
@anonym_9671e9 prepáč ale má nejaké problémy prečo sa pocikava a musíme ich vyriešiť a ma viacej ako 3 roky takže to nie je pre moje pohodlie
@anonym_9671e9 moje dieťa má 4 a tiež potrebuje stále plienku na spanie. Dr povedala,že poväčšine to na urológii do 5 rokov nijak neriešia.
@anonym_9671e9 moje dieťa má 4 a tiež potrebuje stále plienku na spanie. Dr povedala,že poväčšine to na urológii do 5 rokov nijak neriešia.
@anonym_ada6ec áno to hej viem ako sa riešia problémy každý ich má ine
pozri DRY NITES - kúpiš cez net. Len pozri či majú aj pre tak malé dieťa. Inak plienky OK.
Nechápem prečo sa tu niektorí smejú. Poznám slečny čo majú 10+vek a aspoň na noc plienky majú. áno diagnóza. Nepríjemné pre všetky zúčastnené strany.

@dada281185 mate 22kg? To je desive. Pre oboch