Skúsenosti s výberom menšej postieľky pre bábätko
Ahojte, mate skusenosti s takýmto rozmerom postielky pre babatko? Budem mat druhe dieta a chcela by som postielku, ktoru so viem prisunut ku posteli ,kedze budem po sekcii a nemusim stale vstavat a naklanat sa ako to bolo predtym...a taktiez aby nebola zbytocne velka postielka, kedze dcera starsia spala so mnou skoro od mala....pisu, ze je to postielka do troch rokov dietata, no potrebovala by som realne skusenosti...ci kupit radsej klasicku velku ale staci aj takato mensia.
Velmi pekne ďakujem
Inak keď prisunies postieľku k posteli, nemusí dobre fungovať monitor dychu ak budeš mať v postieľke.
Mame prisunutu obycajnu postielku v standardnom rozmere 120x60cm brz jednej bocnice. Mm vypolohoval lozko tak,ze s nasou postelou tvori rovinu. Nasi v nej spavali do 3-4rokov
Mame prisunutu obycajnu postielku v standardnom rozmere 120x60cm brz jednej bocnice. Mm vypolohoval lozko tak,ze s nasou postelou tvori rovinu. Nasi v nej spavali do 3-4rokov
@eli3k tiež máme tak , fandim rodičom čo sa neboja s tak krehkým dieťaťom spať keď absolútne nemajú kontrolou nad svojím pohybom v spánku. Obzvlášť unavená matka po pôrode v celom Tom kolotoči. Chápem tu potrebu blízkosti a bla bla ... Ale dieťa vo svojej postieľke hneď vedľa mami nepríde fakt o nič. Tam ide o to že keď volá mamu aby prišla aby tma bola a nie že teraz deti spasi vašich 50kil plus pri sebe ako hrozba prilahnutia.....
@klaudia_123 ahoj, treba čítať s porozumením, nie je to postieľka do 3 rokov ..
@anonym_49d8d2 videla som, ze pokial dieta nezacne sediet...len teda neviem ci sa radsej vykaslat na ten rozmer a kupit normalnu postielku alebo ako....v tom mam najvacsou dilemu
@eli3k tiež máme tak , fandim rodičom čo sa neboja s tak krehkým dieťaťom spať keď absolútne nemajú kontrolou nad svojím pohybom v spánku. Obzvlášť unavená matka po pôrode v celom Tom kolotoči. Chápem tu potrebu blízkosti a bla bla ... Ale dieťa vo svojej postieľke hneď vedľa mami nepríde fakt o nič. Tam ide o to že keď volá mamu aby prišla aby tma bola a nie že teraz deti spasi vašich 50kil plus pri sebe ako hrozba prilahnutia.....
@anonym_ece59b ano tiez uz nechcem tak spat....skor riesim aku postieľku vybrat abt bol rozmerovo fajn pripadne typ postielky...
Inak keď prisunies postieľku k posteli, nemusí dobre fungovať monitor dychu ak budeš mať v postieľke.
@13uzivatelka11 nechcem mat uplne pri posteli, len chcem aby sa dala bocnica stiahnut, pripadne postielku na koleckach..a vobec netusim do coho ist aby to bolo fajn 🙂
@klaudia_123 ja som mala ale takú textilnú nie drevenú (cam cullami) a teda monitor dychu fungoval ok ( keď som zabudla vypnúť a vzala malého tak stále pipal) a maly ma už 11m a stále sa pekne zmestí
@anonym_ece59b ano tiez uz nechcem tak spat....skor riesim aku postieľku vybrat abt bol rozmerovo fajn pripadne typ postielky...
@klaudia_123 táto je maličká, budeš kupovať ďalšiu keď dieťa podrastie. Klasická 120 na 60 poslúži, kým nepôjde do svojej veľkej postele
@anonym_ece59b mam dve deti a najlepšia vec ktorú som ako prvorodicka po týždni urobila bolo presunúť dieta k sebe do postele...ja som konečne nebola ako matoha a mohla fungovať cez den a v noci som nemusela kazde dve hodiny vstávať a pol hodiny po nákmeni uspavat placuce dieta lebo sa pri prekladani zobudilo...a nemala som ani žiadny monitor dychu a obe deti sú v pohode.pri druhom som uz postielku ani nemala..

@klaudia_123 ahoj, treba čítať s porozumením, nie je to postieľka do 3 rokov ..