icon

Spinkanie na boku a následné pretečenie plienky

miranda1981
13. feb 2013

Dobry den,chcela by som sa opytat ci tu nema niekto skusenost s problemom aky mame my.Dcerka ma 10mesiacov a zacala spavat na boku a aj ked tam spi 10minut,tak ked ju dvihnem je pretecena a aj pod nou a aj oblecenie.Vymenila som uz aj troje plienky,skusala balit ju aj tesnejsie a vyhrnam aj volaniky na plienkach,vsetko ako ma byt a aj tak je stale mokra.Prosim o nejaku radu,lebo som uz zufala,Dakujem

ivani
13. feb 2013

moj maly sa tiez obcas v noci precika ale zacala som mu na noc davat o cislo vacsiu plienku a uz sa to nestava. tiez od 4 mesiacov spava na brusku

veron1ka
13. feb 2013

Tiež sa nám to občas stalo, ale až po celej noci, nadránom. A akú značku používaš? Ja Pampers a som veľmi spokojná.

svenka
13. feb 2013

@miranda1981 ahoj, moj pravidelne spava na boku alebo na brusku, ale zatial mi plienka nikdy nepretiekla, pouzivam pampers 🙂

sante81
13. feb 2013

@miranda1981 moja madam spí tiez na boku a nohy vylozené na paplone. musela som kupit plienky o číslo vačšie.

miranda1981
autor
13. feb 2013

dakujem a skusim na noc dat vacsiu plienku,ci to pomoze.a skusala som plienky pampers a lidlove a v obidvoch sa precikala.