icon

Stačí hojdacie kresielko do 11 kg?

julka82
5. júl 2014

Ahojte, som rozhodnutá pre hojdacie kresielko bright starts, len stále rozmýšľam či je lepšie vybrať do 18 kg alebo stačí do 11 kg. Bolo by fajn aby bolo aj prenosné 🙂. Ďakujem za rady.

pribinak
5. júl 2014

Podla mna do 11 kg ti postaci, 18 kg niekedy nemaju ani 3rocne deti. Take 2rocne dieta ti uz v kresielku tronit nebude, ale bude behat tade-kade

jamelia
5. júl 2014

ja by som skor brala do 18 kg 🙂 moje deti boli tazsie, ale kazde je ine, zavisi od genetiky 🙂 a potom je otazne, ci ti tam babo bude chciet byt.

kitty88
5. júl 2014

@julka82 ja si myslim, ze do 11 staci, moja ma teraz tolko kg (21 mesiacov) a urcite by mi tam uz nesedela... my sme vyuzili asi do pol roka, aj to vacsinou len na papanie

diusik
5. júl 2014

@julka82 ja mam to do 18 a je super,okrem babatka sa tam radi hupaju aj starsi 4 a 3 rocny.4 rocny ma 16kg.mam to od fisher price a je super.odporucam!

severankasr
5. júl 2014

mali sme do 11 kg a uplne stacilo, ked mal 9 mesiacov uz v nom nechcel byt a vselijako sa vonku dral. bol v nom od dvoch mesiacov a velmi rad, mne to velmi pomohlo, skoda ,ze viac v nom uz nechcel byt len liezt.

julka82
autor
5. júl 2014

@pribinak
@jamelia
@kitty88
@diusik
@severankasr ďakujem žienky 🙂