Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)
Súpravá v hodnote 30 €.
Podmienky zapojenia sa do súťaže:
1. Navštívenie e-shopu :
http://www.jakor-oblecenie.sk/kategoria-produkt...
2. Napíšte nám názov a adresu kamenného obchodu s detským oblečením na Slovensku. Obchod, v ktorom radi nakupujete. Obchod nesmie maloobchodný reťazec typu pepco, kik,...
( napr. Levík, liptovský Mikuláš 84511, potočná 9)
Čím viac adries vašich obľúbených obchodov napíšete, tým máte väčšiu šancu vyhrať.
Výherca obdrží poukaz na nákup nášho značkového oblečenia v hodnote 30 €.
Ponúkame moderné a kvalitné oblečenie, z certifikovaných materiálov. Žrebovanie prebehne 1.8. 2018. Bližšie informácie nájdete na našom eshope. Naším cieľom je rozšíriť náš predaj do tých najlepších predajní na Slovensku aby ste k nim mali lepší prístup.
Detský svet Sabinov, Námestie Slobody 42, Rozprávka -Sládkovičova 130/20, 082 71 Lipany 😍
Ahojte. U nás je to obchod Pre deti v OC Max Skalica. Poukaz a nové vecičky by sa nám hodili, nakoľko malý sa narodil trocha väčší než sme predpokladali a už nám dochádzajú vecičky na oblečenie, lebo malý rastie ako z vody 🙂 je to náš cvalík 🙂

Tak začnem ja. Keďže mi všetky už zrušili ostal mi jedine ten na opačnom konci mesta kmart, oc budúcnosť na drienovej 40 v Bratislave a to sme z karlovky 😂😎 takze tie krásne supravicky od vás by sa nám hodili 🙂 mame 3 mesacneho chalana po dievčatku a som bola presvedcena že dievčenské veci sú krajšie ale u vás su ozaj rozkošné tie sety 😍