icon

Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)

jakor_oblecenie
3. júl 2018

Súpravá v hodnote 30 €.

Podmienky zapojenia sa do súťaže:

1. Navštívenie e-shopu :
http://www.jakor-oblecenie.sk/kategoria-produkt...

2. Napíšte nám názov a adresu kamenného obchodu s detským oblečením na Slovensku. Obchod, v ktorom radi nakupujete. Obchod nesmie maloobchodný reťazec typu pepco, kik,...

( napr. Levík, liptovský Mikuláš 84511, potočná 9)
Čím viac adries vašich obľúbených obchodov napíšete, tým máte väčšiu šancu vyhrať.

Výherca obdrží poukaz na nákup nášho značkového oblečenia v hodnote 30 €.

Ponúkame moderné a kvalitné oblečenie, z certifikovaných materiálov. Žrebovanie prebehne 1.8. 2018. Bližšie informácie nájdete na našom eshope. Naším cieľom je rozšíriť náš predaj do tých najlepších predajní na Slovensku aby ste k nim mali lepší prístup.

Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)Súťaž !!! Moderný detský set (Slov. výroba)
nancy666
3. júl 2018

Tak začnem ja. Keďže mi všetky už zrušili ostal mi jedine ten na opačnom konci mesta kmart, oc budúcnosť na drienovej 40 v Bratislave a to sme z karlovky 😂😎 takze tie krásne supravicky od vás by sa nám hodili 🙂 mame 3 mesacneho chalana po dievčatku a som bola presvedcena že dievčenské veci sú krajšie ale u vás su ozaj rozkošné tie sety 😍

veronikafeckova
3. júl 2018

Detský svet Sabinov, Námestie Slobody 42, Rozprávka -Sládkovičova 130/20, 082 71 Lipany 😍

dada125
4. júl 2018

Ahojte. U nás je to obchod Pre deti v OC Max Skalica. Poukaz a nové vecičky by sa nám hodili, nakoľko malý sa narodil trocha väčší než sme predpokladali a už nám dochádzajú vecičky na oblečenie, lebo malý rastie ako z vody 🙂 je to náš cvalík 🙂

zuzikaa29
9. júl 2018

NIKOLKA- Divadelná 7, Martin

zuzikaa29
9. júl 2018

Motýľ Zvolen, Hviezdoslavova 32, Zvolen 960 01