Tipy na opaľovacie krémy a slnečné okuliare pre bábätká
Ahojte, aky “krem na opalovanie” by ste odporucili pre 7+ mesacne babo?! Aby bolo jasne, nechcem ju opalovat, no proste ked sme cez den niekolko hodin na slniecku,myslim ze by bolo fajn ak by mala nakremovane casti tela, na ktore slnko svieti.
Maju vase babatka aj slnecne okuliare, ci nosia len ciapky so siltom ci klobuciky? Ak maju aj okuliare, ktory model sa Vam osvedcil?
@karolinakr_ba Už vidím bábätká, ako ochotne nosia slnečné okuliare...🙂...ach, ženy
@karolinakr_ba Už vidím bábätká, ako ochotne nosia slnečné okuliare...🙂...ach, ženy
@anonym_6f8bba prosim Vas. Je to od dietati k dietatu. To ze Vase babatko s tym ma problem neznamena, ze aj moje bude mat.
7 mesačne nemá byť niekoľko hodín na slnku ..alebo teda vysvetli presnejšie ako to myslíš, v lete bude peklo slnko, odporúčam skoro ráno a neskoro večer byť vonku, prípadne len tieň/slnečník/klobúčik... samozrejme aj v tieni spf50 na ruky a nohy napr.znacka wooden spoon
@anonym_30300f myslim to tak, ze chodime na dlhsie prechadzky kocikom. Opalit sa da aj na jar predsa, ak si clovek mysli, ze je este v pohode byt na slnku aj dlsie, lebo ved tak teplo nie je, no realne uz sa opalis na tom slnku.. A to babo ma predsa citlivejsiu pokozku..
A co sa tyka leta, to by som aj na kratku cestu urcite dala krem.. Ak Vy nie, je to v poriadku. Mna skor ale zaujima, ak niekto pouziva, tak s akym je spokojny.. 🙂
Opaľovací minerálny, za nás woodenspoon, najviac uv oblečenia ako sa dá a okuliare nosí syn kietla. Používame veľa slnečnú clonu, sieťku a dávame do tieňa 90% času.
Deti som nikdy nenatierala na obyčajnú prechádzku, nikdy neboli extra opálené, nieto ešte spálené, a to majú skôr svetlú pleť. Zbytočne hysterčíte. Ako sme to prežili my, generáciei bez SPF....?
Deti som nikdy nenatierala na obyčajnú prechádzku, nikdy neboli extra opálené, nieto ešte spálené, a to majú skôr svetlú pleť. Zbytočne hysterčíte. Ako sme to prežili my, generáciei bez SPF....?
@anonym_6f8bba nehysterfim, normalne sa pytam.
Opaľovací minerálny, za nás woodenspoon, najviac uv oblečenia ako sa dá a okuliare nosí syn kietla. Používame veľa slnečnú clonu, sieťku a dávame do tieňa 90% času.
@anonym_d063e1 dakujem na odpoved k veci 🙂
Woodenspoon aj za mna.Ma ciste zlozenie,zostava na povrchu,nevsakuje sa ako pri inych chemia do telicka.Akurat je mastnejsi.A urcite UV obleceniie a UV klobucik zo siltom a predlzeny vzadu.Slnecne okuliare som v tomto veku nedavala.Az neskor a tiez Kietla.Ale ked ich znesie,tak kludne dajte.
Úprimná otázka: čo to je UV oblečenie a prečo bavlnené alebo ľanové tričko nerobí rovnako dobrý tieň na telo? Toto mi nejde do hlavy. V živote som sa nespálila na oblečenom tele a nič UV som nemala.
Úprimná otázka: čo to je UV oblečenie a prečo bavlnené alebo ľanové tričko nerobí rovnako dobrý tieň na telo? Toto mi nejde do hlavy. V živote som sa nespálila na oblečenom tele a nič UV som nemala.
@anonym_b36f64 Naleteli reklamným trikom;)
Syn okuliare uplne odmietol, mali sme kupene kietla ale nepouzili sme ich, nosil klobuky, z opalovakov naif alebo nejaky mineralny a potom od cca 2r biodermu detsku, ked bol este vo vanicke v kociku mali sme clonu z DM, v sportiaku bol ponatierany vsade plus mal klobuk
@anonym_6f8bba a tá vaša generácia nemá žiadne zdravotné komplikácie? Poškodenie kože sa nemusí prejaviť hneď napr. spálením (to už je extrém), kumuluje sa, zrýchľuje starnutie pokožky a v dospelosti sa môže prejaviť ako bazocelulárny/ spinocelulárny karcinóm alebo melanóm. Treba sa chrániť každý deň v roku.
@anonym_6f8bba a tá vaša generácia nemá žiadne zdravotné komplikácie? Poškodenie kože sa nemusí prejaviť hneď napr. spálením (to už je extrém), kumuluje sa, zrýchľuje starnutie pokožky a v dospelosti sa môže prejaviť ako bazocelulárny/ spinocelulárny karcinóm alebo melanóm. Treba sa chrániť každý deň v roku.
@gloriadeville Nie, neviem o žiadnych. A vyzeráme stále super aj bez botoxov;).
@gloriadeville Nie, neviem o žiadnych. A vyzeráme stále super aj bez botoxov;).
@anonym_6f8bba to je super, gratulujem

7 mesačne nemá byť niekoľko hodín na slnku ..alebo teda vysvetli presnejšie ako to myslíš, v lete bude peklo slnko, odporúčam skoro ráno a neskoro večer byť vonku, prípadne len tieň/slnečník/klobúčik... samozrejme aj v tieni spf50 na ruky a nohy napr.znacka wooden spoon