icon

Tipy na tašku do pôrodnice pre mamičku a bábätko

Včera o 17:41

Mamičky vedeli by ste mi dať tip alebo odporučiť nejakú tašku , prípadne stredne veľký kufor s príručnou taškou pre mňa a bábätko do pôrodnice?

Bola by som vám vďačná.
Pekný ( piatkový ) večer prajem 🙂.

kavasmliekom
Včera o 17:45

@anonym_autor nemáš nič doma?

anonym_8d4aa2
Včera o 18:03

Nič špeciálne nepotrebuješ. Obyčajný kufor aký máš doma, či má kamoska, alebo svokra
Zbalíš seba aj babo a ideš

kitycat
Včera o 21:52

Co? Stredne velky kufor + prirucna? Ze co? Cim menej veci tym lepsie. Sietovane gatky, sprchac, sampon, papuce do sprchy a po porodnici. Dake sminky a hreben nech si pripadas ako clovek.
No a gumicky dovlasov, aby ta v prvy den nezdrbala vyhasnuta sestricka na 6N ako mna... Kosele a poporodne vlozky ti snad daju, veci pre male a pre teba na cestu domov sa ti zmestia do kabelky ku dokladom. Ok odsavacka moze zabrat trochu miesta. Ale na 2 batoziny to ozaj nie je.

anonym_46c873
Včera o 22:34
@kitycat

Co? Stredne velky kufor + prirucna? Ze co? Cim menej veci tym lepsie. Sietovane gatky, sprchac, sampon, papuce do sprchy a po porodnici. Dake sminky a hreben nech si pripadas ako clovek.
No a gumicky dovlasov, aby ta v prvy den nezdrbala vyhasnuta sestricka na 6N ako mna... Kosele a poporodne vlozky ti snad daju, veci pre male a pre teba na cestu domov sa ti zmestia do kabelky ku dokladom. Ok odsavacka moze zabrat trochu miesta. Ale na 2 batoziny to ozaj nie je.

@kitycat košele a vložky ti snáď dajú ? V ktorej pôrodnici ti takto dajú košeľu? O vložkách sa tiež dá polemizovať, keď som rodila ja tak raz neboli a dva krát 5 ks na deň rovnako ako plienky pre bábätko.

anonym_71a4e7
Včera o 23:00

@anonym_autor obycajny maly kufor na kolieskach a velkoobjemove veci ako plienky, podlozky, spotrebny material som mala v papierovej taske, to tam vsetko minies a je to blbost hladat tak velku tasku aby sa ti tam tieto spotrebne veci zmestili. Odsavacku nepotrebujes. Ja by som teraz zvladla ist aj s vacsou kabelkou.

autor
Dnes o 07:42

myslíte že by mohol teda stačiť malý kabínový kufor?
Do našej pôrodnice treba brat, podložky, vložky, plienky pre bábätko, župan, košele ..u nás nič nedajú , tak aby sa to pomestilo.