icon

Tipy na tašku do pôrodnice pre mamičku a bábätko

16. jan 2026

Mamičky vedeli by ste mi dať tip alebo odporučiť nejakú tašku , prípadne stredne veľký kufor s príručnou taškou pre mňa a bábätko do pôrodnice?

Bola by som vám vďačná.
Pekný ( piatkový ) večer prajem 🙂.

kavasmliekom
16. jan 2026

@anonym_autor nemáš nič doma?

anonym_8d4aa2
16. jan 2026

Nič špeciálne nepotrebuješ. Obyčajný kufor aký máš doma, či má kamoska, alebo svokra
Zbalíš seba aj babo a ideš

kitycat
16. jan 2026

Co? Stredne velky kufor + prirucna? Ze co? Cim menej veci tym lepsie. Sietovane gatky, sprchac, sampon, papuce do sprchy a po porodnici. Dake sminky a hreben nech si pripadas ako clovek.
No a gumicky dovlasov, aby ta v prvy den nezdrbala vyhasnuta sestricka na 6N ako mna... Kosele a poporodne vlozky ti snad daju, veci pre male a pre teba na cestu domov sa ti zmestia do kabelky ku dokladom. Ok odsavacka moze zabrat trochu miesta. Ale na 2 batoziny to ozaj nie je.

anonym_46c873
16. jan 2026
@kitycat

Co? Stredne velky kufor + prirucna? Ze co? Cim menej veci tym lepsie. Sietovane gatky, sprchac, sampon, papuce do sprchy a po porodnici. Dake sminky a hreben nech si pripadas ako clovek.
No a gumicky dovlasov, aby ta v prvy den nezdrbala vyhasnuta sestricka na 6N ako mna... Kosele a poporodne vlozky ti snad daju, veci pre male a pre teba na cestu domov sa ti zmestia do kabelky ku dokladom. Ok odsavacka moze zabrat trochu miesta. Ale na 2 batoziny to ozaj nie je.

@kitycat košele a vložky ti snáď dajú ? V ktorej pôrodnici ti takto dajú košeľu? O vložkách sa tiež dá polemizovať, keď som rodila ja tak raz neboli a dva krát 5 ks na deň rovnako ako plienky pre bábätko.

anonym_71a4e7
16. jan 2026

@anonym_autor obycajny maly kufor na kolieskach a velkoobjemove veci ako plienky, podlozky, spotrebny material som mala v papierovej taske, to tam vsetko minies a je to blbost hladat tak velku tasku aby sa ti tam tieto spotrebne veci zmestili. Odsavacku nepotrebujes. Ja by som teraz zvladla ist aj s vacsou kabelkou.

autor
17. jan 2026

myslíte že by mohol teda stačiť malý kabínový kufor?
Do našej pôrodnice treba brat, podložky, vložky, plienky pre bábätko, župan, košele ..u nás nič nedajú , tak aby sa to pomestilo.

lasona
17. jan 2026

Ja som mala malý kabinovy kufor. Ani poriadna skriňa nebola na izbe. Ked mi došli veci, manžel doniesol. A hlavne všetko som si nosila sama, takze čím menej veci , tym lepsie