Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?
Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉
@pimpulienka inak pouvazuj aj nad echynaceou....je to fakt parada na imunitu...my sme ako kardiaci museli bytsledovani aj na imuno,krvne testy ukazali zlu imunitu,davali sme echynaceu a sme na to daleko daleko lepsie
@mata128 tu mam doma tiez
Timianovy krem
@pimpulienka timianovy krem
@pimpulienka Ahoj, ja ti odporucam kombinovat tymianovy krem s tymianovou esenciou. Tymianovym kremom mozes potierat nstek, hrudnik, za uskami a chodidla. Pre kazdy pripad vsak natri najskor miesto, kde chces dat tymianovy krem indulonou alebo akymkolvek cistym kremom. Tymianovu esenciu mozes pridat par vapiek do vody do kupela, tiez to ma ucinok pri prechladnuti. Tiez mozes pouzit eukasol, nastriekaj jemne bud na podusku, alebo do ovzdusia. Mozes este zobrat kinder vajicko, dat do neho vatu alebo servitku ktoru si nastriekala eukasolom. Do vajicka si este urob kruzidlom dierky, aby sa ti to vyparovalo.
Ďakujem Vám za rady. Okolie Bratislava na rýchle dodanie?
@pimpulienka mozes sa obratit na mna, co budes chciet, mozem ti objednat, aj poradit.
@mishka11 si prosím z Ba?
@mishka11 len ja by som to potrebovala fakt rýchlo na začiatku týždňa hneď
@mishka11 ďakujem uz som zohnala na expres dodanie. Ďakujem za radu ako používať 😊
baby malej 20m aký sirup na začínajúce prechladenie?
echinacina je super na imunitu, Tannen sirup obsahuje vela C, preto je dobry pri akutnom prechladnuti.
baby poradte, ten tymianový krém kde môžem natrieť...zatiaľ som aplikovala len na hrudník, ale malá ma zahlienené horné dýchacie cesty, v nose jej len tak buble kde ho môžem natrieť?
@myriada mozes jej natriet pod nostekom, za uskami, aj chodidla. Ked aplikujes na hrudnik, skus na noc zabaly. trosku obyc. kremu ako indulona, alebo hocijaky podobny krem, ja zvyknem davat kalciovy, lipobazu, do toho tymian - samostatne ho nedavaj, moze podrazdit pokozku, mozes dat aj olejcek a tak tymianovy krem, rozotries na hrudnik, prilozis servitku alebo vatovy tampon, prikryjes igelitom, ovinies okolo hrude plienku alebo uterak, aby to drzalo a bolo to hrejive a na to oblecies pyzamko. Tymianovej masti davaj malicko. Nam to vyliecilo bronchitidu.
Ked natieras kdekolvek, davaj trochu oleja, alebo obycajnej masti, aby to dietatku nepodrazdilo pokozku.
@myriada mozes jej natriet pod nostekom, za uskami, aj chodidla. Ked aplikujes na hrudnik, skus na noc zabaly. trosku obyc. kremu ako indulona, alebo hocijaky podobny krem, ja zvyknem davat kalciovy, lipobazu, do toho tymian - samostatne ho nedavaj, moze podrazdit pokozku, mozes dat aj olivovy olejcek a tak tymianovy krem, rozotries na hrudnik, prilozis servitku alebo vatovy tampon, prikryjes igelitom, ovinies okolo hrude plienku alebo uterak, aby to drzalo a bolo to hrejive a na to oblecies pyzamko. Tymianovej masti davaj malicko. Nam to vyliecilo bronchitidu.
Ked natieras kdekolvek, davaj trochu oleja, alebo obycajnej masti, aby to dietatku nepodrazdilo pokozku.
ahojte, predava to tu niekto v KE?
Ak nieco mamicky potrebujete poradit pomozem objednam a dodam co najskor
Ahojte,
Ako to pouzivate na travenie? Myslim olej 31.
@chochotulko Ake konkretne problemy s travenim mas na mysli?
Ak to potrebujes na jednodduchu podporu travnia, tak mozes potierat, alebo jemne masirovat bursne partie.
Olej neaplikuj priamo na brusko, je treba pouzit nejaky nosic. To znamena kvapnut par kvapiek do kremu, pripdne ineho oleja - najlepsie kokosoveho - v DM kupis za 2,50 myslim.
Ak mas zavaznejsie, alebo specificke problemy s travenim, tam Ti olej 31 az tak velmi nepomoze, to je treba riesit inak, ked tak napis osobnu spravu.
Mamičky budem robiť objednávku nezabudajte ze sa vyrobky hodia aj ako darček
prosim kolko Vam vydrzi cca ten Tannen sirup a je vhodny aj pre 2,5r dieta? Pozerala som ich ponuku zatial len na nete a tam maju napisane, ze až od 3r:o(
Je tu niekto z Zvolena pre rýchle dodanie?

Uz teraz pozorujem, ze začína kychat takze hlieny sa o chvílu spustia používam kadejaké čínske sirupy, rakytnikovy olej a pod., ale tento Just ma zaujal pri takýchto častých ťažkostiach zo škôlky..