icon

Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?

upomienka
6. júl 2011

Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉

pimpulienka
12. okt 2014

Uz teraz pozorujem, ze začína kychat takze hlieny sa o chvílu spustia používam kadejaké čínske sirupy, rakytnikovy olej a pod., ale tento Just ma zaujal pri takýchto častých ťažkostiach zo škôlky..

mata128
12. okt 2014

@pimpulienka inak pouvazuj aj nad echynaceou....je to fakt parada na imunitu...my sme ako kardiaci museli bytsledovani aj na imuno,krvne testy ukazali zlu imunitu,davali sme echynaceu a sme na to daleko daleko lepsie

pimpulienka
12. okt 2014

@mata128 tu mam doma tiez

maca283
12. okt 2014

Timianovy krem

maca283
12. okt 2014

@pimpulienka timianovy krem

maca283
12. okt 2014

@maca283 a aj eukasol sprej

mishka11
12. okt 2014

@pimpulienka Ahoj, ja ti odporucam kombinovat tymianovy krem s tymianovou esenciou. Tymianovym kremom mozes potierat nstek, hrudnik, za uskami a chodidla. Pre kazdy pripad vsak natri najskor miesto, kde chces dat tymianovy krem indulonou alebo akymkolvek cistym kremom. Tymianovu esenciu mozes pridat par vapiek do vody do kupela, tiez to ma ucinok pri prechladnuti. Tiez mozes pouzit eukasol, nastriekaj jemne bud na podusku, alebo do ovzdusia. Mozes este zobrat kinder vajicko, dat do neho vatu alebo servitku ktoru si nastriekala eukasolom. Do vajicka si este urob kruzidlom dierky, aby sa ti to vyparovalo.

pimpulienka
12. okt 2014

Ďakujem Vám za rady. Okolie Bratislava na rýchle dodanie?

mishka11
12. okt 2014

@pimpulienka mozes sa obratit na mna, co budes chciet, mozem ti objednat, aj poradit.

pimpulienka
12. okt 2014

@mishka11 si prosím z Ba?

pimpulienka
12. okt 2014

@mishka11 len ja by som to potrebovala fakt rýchlo na začiatku týždňa hneď

mishka11
Odpoveď bola odstránená
pimpulienka
12. okt 2014

@mishka11 ďakujem uz som zohnala na expres dodanie. Ďakujem za radu ako používať 😊

evita984
21. okt 2014

baby malej 20m aký sirup na začínajúce prechladenie?

mishka11
24. okt 2014

@evita984 Ahoj, skus Tannen sirup a kombinuj ho s tymianovou mastou a borievkovou esenciou.Alebo eukasol.

evita984
24. okt 2014

@mishka11 skúsila som eukasol s myslím že zabral, inak dávam echinacinu, ďakujem

mishka11
24. okt 2014

echinacina je super na imunitu, Tannen sirup obsahuje vela C, preto je dobry pri akutnom prechladnuti.

myriada
24. okt 2014

baby poradte, ten tymianový krém kde môžem natrieť...zatiaľ som aplikovala len na hrudník, ale malá ma zahlienené horné dýchacie cesty, v nose jej len tak buble kde ho môžem natrieť?

mishka11
24. okt 2014

@myriada mozes jej natriet pod nostekom, za uskami, aj chodidla. Ked aplikujes na hrudnik, skus na noc zabaly. trosku obyc. kremu ako indulona, alebo hocijaky podobny krem, ja zvyknem davat kalciovy, lipobazu, do toho tymian - samostatne ho nedavaj, moze podrazdit pokozku, mozes dat aj olejcek a tak tymianovy krem, rozotries na hrudnik, prilozis servitku alebo vatovy tampon, prikryjes igelitom, ovinies okolo hrude plienku alebo uterak, aby to drzalo a bolo to hrejive a na to oblecies pyzamko. Tymianovej masti davaj malicko. Nam to vyliecilo bronchitidu.
Ked natieras kdekolvek, davaj trochu oleja, alebo obycajnej masti, aby to dietatku nepodrazdilo pokozku.

mishka11
24. okt 2014

@myriada mozes jej natriet pod nostekom, za uskami, aj chodidla. Ked aplikujes na hrudnik, skus na noc zabaly. trosku obyc. kremu ako indulona, alebo hocijaky podobny krem, ja zvyknem davat kalciovy, lipobazu, do toho tymian - samostatne ho nedavaj, moze podrazdit pokozku, mozes dat aj olivovy olejcek a tak tymianovy krem, rozotries na hrudnik, prilozis servitku alebo vatovy tampon, prikryjes igelitom, ovinies okolo hrude plienku alebo uterak, aby to drzalo a bolo to hrejive a na to oblecies pyzamko. Tymianovej masti davaj malicko. Nam to vyliecilo bronchitidu.
Ked natieras kdekolvek, davaj trochu oleja, alebo obycajnej masti, aby to dietatku nepodrazdilo pokozku.

katusskaa
26. okt 2014

ahojte, predava to tu niekto v KE?

dada475
Odpoveď bola odstránená
mata128
Odpoveď bola odstránená
maca283
2. nov 2014

Ak nieco mamicky potrebujete poradit pomozem objednam a dodam co najskor

chochotulko
5. nov 2014

Ahojte,

Ako to pouzivate na travenie? Myslim olej 31.

spirit16
9. nov 2014

@chochotulko Ake konkretne problemy s travenim mas na mysli?
Ak to potrebujes na jednodduchu podporu travnia, tak mozes potierat, alebo jemne masirovat bursne partie.
Olej neaplikuj priamo na brusko, je treba pouzit nejaky nosic. To znamena kvapnut par kvapiek do kremu, pripdne ineho oleja - najlepsie kokosoveho - v DM kupis za 2,50 myslim.

Ak mas zavaznejsie, alebo specificke problemy s travenim, tam Ti olej 31 az tak velmi nepomoze, to je treba riesit inak, ked tak napis osobnu spravu.

maca283
1. dec 2014

Mamičky budem robiť objednávku nezabudajte ze sa vyrobky hodia aj ako darček

baska1
8. dec 2014

prosim kolko Vam vydrzi cca ten Tannen sirup a je vhodny aj pre 2,5r dieta? Pozerala som ich ponuku zatial len na nete a tam maju napisane, ze až od 3r:o(

nanku
8. dec 2014

@baska1 kludne mozes ale polovicnu davku. Moje deti ho uzivali mladsie ako 3 rocne. Som zo Za a budem robit objednavku.

choka
8. dec 2014

Je tu niekto z Zvolena pre rýchle dodanie?