Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?
Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉
Ahojte chcem sa spýtať dcéra má v noci bolesti noziciek a chcela by som skúsiť ten olej 31 bylín. Je vhodný? A ako ho použiť? Dcéra má 5 rokov ďakujem
@liliana0000000000000 skombinuj ho s kremom san aktiv ak mas, ak nie, tak s hocijakym telovym mliekom. Pred spanim vymasiruj nozicky. Treba to robit pravidelne aspon dva tyzdne.
@liliana0000000000000 dobré sú omega tri kapsule na tieto problémy v prípade záujmu sa ozvite
@zuzkamargit ďakujem a stačia tak 2 kvapky?
@liliana0000000000000 dajte 2 na kazdu nozku
Prosim vas, priserne ma boli zub. Mozem pouzit 31 bylin? Ak ano, akym sposobom? Dakujem!
@luthien162 kloktanie vody s 2 kvapkami
ak niekto potrebuje alebo chce vyskúšať mám k dispozícii menšie 20ml balenie oleja 31 liečivých rastlín..v prípade záujmu IP
aj ja mam male balenie 20ml olej 31bylin...kto ma zaujem piste
Dobry den. Poradte nieco na hemofila influenza dlhodobo v krku a na zenske mykozy. Je tu aj predajca? Vdaka
@katuska111 ahoj, poslala som Ti správu.
Dobry den, moze mi niekto poradit ako použiť 31 pri gynekolog. problemoch? (miriama.24@centrum.sk) Dakujem.
@mima1973 vymasirovat ak tak pi
podbrusko..tento vnutorne nie...ak mykoza tak tee three krem na vlhky tampon a vlozit....pripadne specifikujte aky problem...mozete mi aj do spravy...popiseme viac...venujem sa tomu uz par rokov
justovanie
Prosíííím vás, pri zápale mechúra ako použiť 31 alebo tea tree olej? A ešte by som sa chcela spýtať pri bolesti žalúdka sa dávali 2kv do vody a vypiť?
@zabka023 vymasírovať môžete okolie pupka napr. alebo v tej časti kde máte bolestivé miesto, a pre mechúre skúste sedací krátky kúpel s 2-3 kvapky 31ky v mlieku rozrobené a do vody, ale najlepšie je na močové cesty, prehriať napr. borievkový krém u mňa topka a pridať k tomu horskú borievku s inulínom - mne to zabralo, rozrobiť si to do vlažnej vody a vypiť...alebo po lyžičke... no ak máte aj tymiánový krém, natrite si podbruško spokojne s tým nemôžete pokaziť nič
@danusska
@stulrajterova ďakujem krásne 😍 borievkovy nemám ale skúsim zatiaľ tieto dve 😊
@zabka023 pri bolesti žalúdka 2-3 kvapky pomarančového oleja
moze mi niekto poradit co z Justu na hlasivky
@michalch levandulový krém ak máte, alebo tymiánový, a najlepšie 31 bylín nakvapkať do telového mlieka 2-3 kvapky natrieť krk a vyviazať do šatky, premasírovať nohy 31 kou 2-3 kvapky na chodidlá a pár kvapiek 3-5 do kúpeľa vlažného na 10 minút a do postele 🙂 príjemné liečenie, ak viac....skúste mi do správy
@stulrajterova dakujem velmi pekne, nastastie mam doma vsetko, co pisete, budem sa liecit, lebo nemozem ani rozpravat, nemam hlas, este raz dakujem, pekny den
@michalch za malo...rada poradim....som odborny poradca uz par rokov, skore uzdravenie

@surrender ja by som povedala ze je to skoda do aromalampy ci difuzera ;) ale ano moze aj tam aj tam.