Aká značka topánok je vhodná pre širokú nôžku?

canama
27. okt 2013

Ahojte, moja dcerka ma dost siroku nozku. Zatial sme si najviac oblubili topanocky Pediped a Superfit, ale cim vacsia velkost, tym su topanocky proporcne uzsie a uzsie. S jarnymi topankami nie je taky problem a sandalky sa na sirku daju prisposobit, ale teraz na zimu vobec neviem ake cizmy kupit. Vsetko co sme zatial skusili je beznadejne uzke, alebo brak. Zaujimaju ma len kvalitne znacky, ktore robia obuv dostatocne pruznu a dobre tvarovanu na nozku, nepouzivaju lacne synteticke podsivky a podobne.

elienka
27. okt 2013

@canama v Deichmane som videla značku Elefanten a tá vyrába obuv aj podľa šírky. inak ja to riešim zatiaľ tak, že často kúpim o číslo väčšie a to jej na tú nôžku dostanem. ale je to čisté trápenie tieto široké nôžky. cez zimu napr. len tenkú ponožku môže, lebo vo froté by som ju už do topánok nedostala.

jujala
27. okt 2013

ahoj, pozri merrel. kvalitne, drahe no so sirssim kopytom. Este kamik je sirsia obuv.

abbie
27. okt 2013

Richter, Superfit

danjelca
27. okt 2013

@canama pesne toto riešim. si otázku založila za mna. my máme: malú 19tku nôžku, velmi bucľatú a širokú.
A potrebujeme čižmy.

quaxi
27. okt 2013

@canama najsirsie co som stretla su Keen, maju aj zimne, tenisky aj sandale, ale drahe jak slak ☹ tiez ma syn bohuzial (po mne 😠 ) siroku nohu a vdaka tomu su mnohe topanky nepouzitelne. Na zimu sme mali snehule muddy puddles, nastastie som na ne natrafila v bazari, takze ma nestali skoro nic, spodok (to co byva gumene) bol z velmi lahkej a ohybnej hmoty, vnutri dobre zateplene, takze som bola velmi spokojna. Sedia mu aj niektore Elefanteny a niektore Deitex (deichmann, kvalita nic moc ale aspon nie su take drahe).

viera77
27. okt 2013

Protetika je odporucana tiez na siroke chodidla - myslim, ze vsetky modely maju len v sirke G.

pallacinka
27. okt 2013

Siroke a kvalitne (a krasne 🙂) topanocky vyraba aj Clarks, ma styri rozne "cisla" alebo stupne sirky (E-H), z ktorych sa da vybrat.

armica152
27. okt 2013

My už tretí rok kupujeme zimné topánky zn .Pegres

ivanka.7
27. okt 2013

Livie and Luca maju modely hlavne na siroke nozky 🙂 a vyborne makke podrazky vhodne pre prirodzeny vyvoj nohy, ziadne zveraky 🙂

quaxi
27. okt 2013

@viera77 G je standardna sirka, ktoru ma drviva vacsina topanok. Ak potrebujes sirsie, hladaj H alebo I.

simsalabim
28. okt 2013

Znacka Bama ( dostat v Rene) ma topanocky v 3 sirkach.

stanislavao
28. okt 2013

@canama podla mna su dost siroke aj Protetika. treba skusit. lebo nam su stale moc siroke.

flowwwly
21. mar 2017

@pallacinka ahoj prosim ta v diskusii si spominala clarks topanky..mam vsak problem sa vysomarit vo velkosti a type topanocky..vies mi poradit..mali ma 11,5 dlzku a 6cm ma na lonci nozky sirku