icon

Aké papučky pre dieťa, ktoré špičkuje?

aknitram123
10. nov 2022

Dobrý deň, viete mi poradiť, aké papučky sú vhodné pre dieťa, ktoré špičkuje?
Ďakujem

jeltica
10. nov 2022

nebolo by lepsie, keby behalo dietatko bose v takomto pripade?

maytee
10. nov 2022

@jeltica práve vtedy má mať pevnú obuv teraz sme to riešili... Dr.nam poradila kúpiť z protetiky ( v lekárni) ale sandálky s otvorenou špičkou asi do 2 týždňov prestala špičkovať ale sú dosť ťažké stále sa zlosti keď ich má🤔

nina004
10. nov 2022

@aknitram123 Tiež je otázka či špičkuje od začiatku chodenia. Môj syn má teraz 18m a skúšal špičkovať nejakú dobu, potom zas chodiť chodidlom na hrane ,ale je to len o Tom ,že to skúšal. Chodí 4 mesiace a skúša nové veci. Každopádne by som šla do obchodu s topánkami a pozrela papučky ,ktoré nie sú ťažké, majú ohybnú špičku ,priestor na prsty a tenšiu podrážku. Potom by som vyskúšala viacero typov a sama budete vidieť na dieťati ,v ktorých chodí najlepšie. Môjmu synovi napr. členkové papučky vôbec nesedeli, chodil v nich hrozné,tak som mu kúpila kožené capáčky, v ktorých som videla ,že chôdza bola najkrajšia. Ale vyskúšal asi 15 papúč v troch obchodoch ,kým sme jedny vybrali.

kacena4
10. nov 2022

dolezity je vek dietata a kedy zacalo chodit ak je to cerstve, netreba speci, skor naboso, ak uz starsie tak ortopedicke s vysokym clenkom napr. protetika

andulka1988
10. nov 2022

@aknitram123 boli sme s tým u neurológa,treba pevnejšiu obuv ale ak je zlozvyk alebo ochorenie nepomôže to. Záleží aj od veku dieťaťa

aknitram123
autor
10. nov 2022

@jeltica aj to sme skúšali, dcéra má už dva roky, takže musíme prejsť na obuv, pokiaľ je to zlozvyk

aknitram123
autor
10. nov 2022

@nina004 toto všetko sme už skúšali, t.č. má všetku obuv Superfit, neurologička a fyzioterapeutka výslovne zakázali barefoot obuv

aknitram123
autor
10. nov 2022

@maytee to ste mali také tie vysoké?

maytee
13. nov 2022

@aknitram123 také klasické protetika kids❤️