Aké papučky pre dieťa, ktoré špičkuje?
Dobrý deň, viete mi poradiť, aké papučky sú vhodné pre dieťa, ktoré špičkuje?
Ďakujem
@aknitram123 Tiež je otázka či špičkuje od začiatku chodenia. Môj syn má teraz 18m a skúšal špičkovať nejakú dobu, potom zas chodiť chodidlom na hrane ,ale je to len o Tom ,že to skúšal. Chodí 4 mesiace a skúša nové veci. Každopádne by som šla do obchodu s topánkami a pozrela papučky ,ktoré nie sú ťažké, majú ohybnú špičku ,priestor na prsty a tenšiu podrážku. Potom by som vyskúšala viacero typov a sama budete vidieť na dieťati ,v ktorých chodí najlepšie. Môjmu synovi napr. členkové papučky vôbec nesedeli, chodil v nich hrozné,tak som mu kúpila kožené capáčky, v ktorých som videla ,že chôdza bola najkrajšia. Ale vyskúšal asi 15 papúč v troch obchodoch ,kým sme jedny vybrali.
dolezity je vek dietata a kedy zacalo chodit ak je to cerstve, netreba speci, skor naboso, ak uz starsie tak ortopedicke s vysokym clenkom napr. protetika
@aknitram123 boli sme s tým u neurológa,treba pevnejšiu obuv ale ak je zlozvyk alebo ochorenie nepomôže to. Záleží aj od veku dieťaťa
@jeltica aj to sme skúšali, dcéra má už dva roky, takže musíme prejsť na obuv, pokiaľ je to zlozvyk
@nina004 toto všetko sme už skúšali, t.č. má všetku obuv Superfit, neurologička a fyzioterapeutka výslovne zakázali barefoot obuv
@maytee to ste mali také tie vysoké?
@aknitram123 také klasické protetika kids❤️

nebolo by lepsie, keby behalo dietatko bose v takomto pripade?