Aké sú nové plienky Toujours?
Lidl ma teraz 2 typy plienok Toujours: starsi typ a novsi (vynoveny a aj drahsi). Ako ste spokojni s tym novym typom, ake mate skusenosti?
tieto nové sú otrasné akoby vôbec nesali. nestoja za nič. tie staré boli super, dokonca lepšie ako pampersky.
Nove nam sice sali dobre, ale tvorili sa na nich take akoze gelove gulicky, ktore mala po celom zadocku
stare su najlepsie, nove v tom mensom baleni sme raz kupili ale otras, akokeby ani nesali, maly bol furt precikany, stale predavaju tie stare, kupujeme tie a este idu byt aj vo vikendovej akcii 17.-18.5. za 4,99 (trojky, stvorky a patky), povodne 7,77.
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.babylove su z DMka a su najlepsie,Lidlacke ci stare,alebo nove su hrozne,smrdia,su neelasticke,mala sa mi z nich vyhadzala...
☹ neni sú parfumované smrdí celí byt keď mala naloží ale zase je výhoda že viem že naložila a idem ju prebaliť ale u pampers jej vždy musím každu hodinu voňať riťulu 😀 lebo sa vždy zašije keď naklada do plienky a chodí pokakaná aj 15min 🙄
Stare lepsie boli tie nove precikaju a ma cervenu dupu s nich 🙂
mne sa nepaci ze strasne v nich malinka smrdi. Trosku cvrkne a hned to strasne citit 😟
Tieto nove plienky su velky omyl. Na stranke lidl pisu ze nova najlepsia technologia, ale prax ukazuje ze je to velka loz

Ze vraj tie stare sú vo velkom baleni za 7,77€, a tie nove v malom baleni za 5,55€.