Aké sú rozdiely medzi Pampers premium care pants a Active baby?
Ahojte, aký je v nich prosím rozdiel? 🙂 Neviem sa rozhodnúť. Moje dieťa (16mes) doteraz malo babylove obyčajné, ale dostala som vzorku tých premium care pants a sú super naozaj, sadli mu, len teda neviem či ísť do nich alebo stacia aj active baby 😀 neni citlivý, žiadné zapareniny či exzémy. Ešte som rozmýšľala nad babylove pants ale dosť zlé recenzie majú, že sú kvalitovo horšie. Čo by ste poradili? Ďakujem 🫶🏼
@lneviemmeno stačia aj active baby..premium sú jemnejšie a majú ten prúžok, že vieš či je pocikana plienka..my sme fungovali na premium care klasických ale ako sme prešli na pants, tak sme prešli casom na active baby lebo cenovo je to dost rozdiel a za nás stačia
@lneviemmeno podľa mňa je to veľký rozdiel už hneď na prvý dotyk. Prémium care sú jemnucke, tenke, priedušné a vydržia určite viac ako active, tie mi malý hneď precikal.Za mňa sú to 2 rozdielne plienky, jediné co je na nich rovnaké, je nápis Pampers.
Už skôr ako active by som nechala tie babylove co máte.
@lneviemmeno podľa mňa je to veľký rozdiel už hneď na prvý dotyk. Prémium care sú jemnucke, tenke, priedušné a vydržia určite viac ako active, tie mi malý hneď precikal.Za mňa sú to 2 rozdielne plienky, jediné co je na nich rovnaké, je nápis Pampers.
Už skôr ako active by som nechala tie babylove co máte.
@nikpa tak neviem fakt 😀 mám hroznú dilemu. Vlastne tie babylove sú tiež také tenšie a v pohode ich nikdy neprecikal. Premium sú super ale tie active baby som nikdy nemala tak neviem aké sú

Ja pouzivam premium care a active baby ale klasicke a som spokojna s obomi