Aké sú rozdiely medzi Stokke Tripp Trapp a Lidl stoličkou?
Ahojte, viete mi povedať rozdiel medzi stokke tripp trapp a touto stoličkou z lidlu? Samozrejme okrem novorodeneckého setu, myslím už potom to pre sediace deti. Vďaka

Nooo poviem ti tak ze mame stokke a nemenila by som
Tieto stolicky stokke maju velmi velku variabilitu s tym ze ju vyuzijes naozaj dlhe roky
Po par úpravách (rozumej len vycvakas , vymenis ) bude stolicku dieta pouzivat kludne aj na základnej skole
Nosnosť ma 120kg takze naozaj top
Zaroven ju dieta nevie prevrhnut na seba,
Sed je krasny ergonomicky nohy maju oporu aj chrbat
Mame aj ten detsky ser takze stolicku mozes vyuzit od narodenia 😊
Ano chcela som tu lacnejsiu lidl ale po zvážení kolko stoličiek mi to vlastne vydezi v ramci vyvoja smw brali stokke
Odporucam na doplnky baby set, racku, vankuse alebo newborn set kukat bazos vinted 😊
@mony970 ďakujeem krásne za správu, my máme komplet stokke set, ale moja premudretá a premotivovaná svokra našla tú lidl a posiela mi, že to je identické a že ja neviem kde míňať a pod., tak som jej chcela prestrieť rozdiely 🙈🤯
Jooooj nezavidim 😂
Ale uecite je dolezita bezpecnost, dieta sa neprevrhne neskonci s úrazom hlavy a pod
Ma zdravy vyvoj,
Nosnosť ze moze aj svokra na nej sediet 😂
Snad to bude stacit jooooj mna doteraz niektore zname nechapu ze naco
A moj chlap bol hejter na nu a teraz povie ze aj druhemu kupi ked bude treba 😂 naj vec s kocikom priam nemeníme nelutujeme
Ja som tiež nedávno zakladala na podobnú tému diskusiu. Mne sa ten stokke pozdáva viac, len ťažko sa hľadá taká dobrá na predaj za pricetnu cenu. Hľadám po bazároch, uvidím, či natrafím.
- Tripp trapp sa dá nastaviť sedadlo aj podnožka podľa výšky a v správnom uhle, aby sa dieťa nehrbilo.
- Nezavadzia mi pri stole a dobre sa dá zasunúť k stolu
aby dieťa nekrúšilo po zemi.
- Nevŕzga, je kvalitne spracovaná.
- Vzadu je možnosť dať extendery, aby sa dieťa neprevrátilo, keď sa odsúva od stola. Nedá sa rozhojdať.
- Samé si sadnú do stoličky a nemusím tŕpnuť, že sa stolicka prevráti, lebo je stabilná z každej strany.

V cene a dizajne. Princip stoliciek je ten isty