Aké značky máte radi?
Mne sa osvedčila Next a aké máte vy radi??
@bambulka248 NKD je taky lacny obchod so vselicim, nie len oblecenim. Su tam fakt lacne veci. Este som tam nic nekupila, takze neviem aka je qualita a ci su aj farby stale, ale nedavno som bola s kolegynou na skoleni v takom zapadakova a chcela nieco kupit vnucke k narodkam, nejake saticky, tak sme isli do NKD, lebo nic ine tam nebolo, a fakt pekne vecicky, hlavne pre dievcatka a babätka.
Inak mna uz ide z tych gati porazit. Na jar som zhanala rifle vsetkym trom, velkac nemam problem, krpcek este zatial tiez bez problemu, ale tak tipujem o rok-dva uz aj pri nom bude problem ako pri strednom, ti dvaja su taki pevnejsi ale nie tucni. Ked su im nohavice dobre, tak su dlhe, aspon, ze v pase sa daju pritiahnut. Ja som nakoniec nasla v C&A rifle - strainge -to su tak trosku sirsie site. A v Next som tiez objednala, tam boli tiez take, co maju viac moznosti na veyber.
Tieto:
http://de.nextdirect.com/de/x542688s5#674037
Su normalne site, slim a "pohodlne". Tak tie tretie su najsirsie. A su fakt fajn. len su dost hrube. Cize viac-menej tak na jar-jesen-zima.
@simca06022011 next je hroza v cislovani. Oni maju nejake asi male deti. To nas krpcek nosi este 98/104 a v maji som v nexte objednala koselu, dobre ze 110, lebo ju ma tak akurat. Cice na manzetku dlhu ale inak super. No neviem ci mu bude buduci rok este dobra. A Next ma tie nohavice blbo s tou gumickou. Oni ju davaju len do zadu. Vsetky ostatne nohavice com mame, je ta gumicka od uplneho predu, uz od zipsu. To potom tak neodstava a nie je to az tak nazberkane.
Inak ja tiez viac-menej objednavam len z pohodlnosti a aj z casoveho dovodu. Nemam cas behat tolko po obchodoch a este aj na pokladni vystavat. Takto kolkokrat poobjednavam vecer v psoteli alebo aj v office, ked mat trosku volnejsie. A ten usetreny cas, travime radsej niekde vonku alebo inak s rodinkou 😉
@yanni ja neviem, ja mam dlhanu riadnu a next my podla dlzky sedi.. iba podla sirky nie :P cize tie deti su skor nejake siroke... este je rozdiel pri mladsich dievcatach a starsich pravdepodobne, teraz si to uz odsledujem (lebo tam sa velkosti prelinaju a nam su napr raz rifle dobre a raz nie...). Najhorsie je to ze to nesedi dlzka/sirka.. ale asi tazko vyhoviet tolkym detom :P Mne nesedi ani len vek :P to uz na co je taka velkosti... ako hovorim, nasa ma 3,5 roka a veci nosime na 5-6 rokov.. ale zase, za tie ceny niektore jej to radsej vyhnem a mame dlhsie.. napr teraz letne veci mam skoro vsetky dobre aj z minuleho roka :P Aj ked su leginy kratke, v lete to nevadi.. su z toho "capri" 🙂)
Z oblečenia máme radi Zaru, Lindex, h&m, máme nejaké veci na doma aj z Lidla. Z topánok máme najviac Adidas.
@simca06022011 no mozno je este aj rozdie medzi chlapsenskymi a dievcenskymi vecami. Man sedi len na toho velkeho, 128cka. Na tych dvoch mensich si tiez musim odsledovat. Ale napr. ten najstarsi a stredny maju boxerky z C&A 122/128 a taka ista velko, rovnaky strih z Nextu su im velke. Presne tak aj tielka. Ked som teraz v maji objednavala z Nextu, tak som take klasicke biele, lebo su fakt za dobru cenu, tak najstarsi ma z C&A tiez klasicke 134/140 a v pohode a z Nextu su ako na kona. To ak ho veeeeeelmi nevytiahne tak ich bude mat az o dva roky. No na nervy. Minuly tyzden som zase objednavala, tak som zvedava ci im mensie budu dobre. Lebo tam napriklad cislovanie nebolo, len vek. Mna uz z toho fakt porazi.
Inak baby, co objednavate v nexte. Ani vam nepride nijaky mail, ked vam balik odoslu? To je tiez tak na dve slova. jedine co potvrdia objednavku a potom cakaj ci nieco pride ci nie. Tak prislo zatial vzdy, ale nejake avizo by mohli poslat.
@majkapatko lidl tiež kupujem ale to zväčša do škôlky kde to rýchlo zničia
@beatastrapakova ja neviem kde mám mango objednávať veci sú tam nádherné ale radšej mám priamo z obchodu
Mne sa osvedčovali lacné a pekné značky( h&m, f&f, lidl, lindex, c&a) ale teraz sú už deti opatrnejšie a nešpinia a neničia veci tak asi začnem kupovať Ralph Lauren lebo som našla stránku kde sú pekné a lacné originály. A vždy ked ideme za bratom do Milána tak tom pokúpime 🙂 potom v škôlke machrujú s Versace 😀 😀
@beatastrapakova No mojej su vsetky nohavice v H&M uzke, klasicke rifle na zapinanie uz ani nekupujem, ked uz, tak len elasticke leginove rifle s gumou v pase - tie je ochotna nosit, netlacia ju. Vcera som kupila take v Reserved, dokonca su jej este aj volne - a to su len o 1 cislo vacsie - uspech 🙂
@beatastrapakova s Mangom skusenosti nemam -teda iba pre seba a tie mi velkostne sedia 😉
@majkalaborcova no mango ma oficialny online shop. Ale neviem, ci sa da aj na SK objednavat. V DE nie je problem. Inaj je tam teraz sale, a maju fakt super ceny.
@yanni mne chodi mail o odoslani... teda aspon chodil, teraz uvidim 🙂)
@simca06022011 hm. Zaujimave. Mne neprisiel ani raz. Ani teraz. Minuly tyzden som objednala a dnes ma cakali dva velke sacky pred dverami. Nechapem, ziadne avizo. A este ti svihnuti anglani, nie ze by to posielali v baliku. Oni to zabalia do igelitiek 😠
@yanni oblecenie sa takto bezne posiela aj v inych eshopoch :a aj na Slovensku) Je to bezpecnejsie ako krabica 🙂 a ja vzdy viem ze to ide... kurier mi vola na 100% ale aj email dostavam 🙂 najaior potvrdenie a potom o vybaveni... a pride to do cca. 4 dni od odoslania 🙂 a este mi prisiel email ze mi zajtra dorucia next dnes od kurierov... o 15tej
Pre deti sa mi paci Carters, mam par veciciek a su nase oblubene, a mame radi aj next a hm.a najde sa dobry kus aj george, f&f, dakedy aj z cinaku kupim daco, zavisi na aku prilezitost
@majkalaborcova Kde sa da obj. Ralph Lauren?
@oliverceky ja objednava tu ralphlauren.de. Ale zatieal len sebe. Deckam staci aj Next a Benetton 😀 Svina som, cooooo? 😀 😀 😀 😀
@simca06022011 no ja fakt neviem. Ja dostanem vzdy len mail, potvrdenie objednavky, potom mail z paypal, ze zaplatene a viac nic. A mne to sem nevozi ziadny kurier, ono to pride normalne postou DHLkou.
A tie sacky ma rozculuju. Ja som zvyknuta na krabice. Ja cem krabiceeeeee 😕
Najoblubenejsi je www.teacollection.com pre vsetky tri deti.
@majkalaborcova ja idem teraz z netu mango.com, lebo majú veľké výpredaje. Svetríky a mikiny po 5€ na jeseň, ale majú to len na tej stránke ".com" lebo akonáhle si nastavíš slovenskú tak už je všetko drahšie :D
Akurát riešim s kamoškou, že či tam ten obchod čo oni píšu, kde sa to dá prevziať , naozaj je alebo nie je... 😀
@matafen tak neviem ktorá z nás je na tom horšie :D ja som min. rok na jeseň kúpila skvelé nohavice v Lindex, a na jar jej boli ešte dobré :D tak som hneď o mesiac utekala kúpiť druhé...len boli drahé, takže keď sa v nich strepala ráno cestou do škôlky a na kolene diera ako svet, tak som bola asi bledá ako stena :D ...ale zašili sme a nosí ďalej...teda uvidíme na jeseň :D
ja som si inak vždy myslela, že to len s týmito chudými deťmi je problém ...ale ako kukám tvoju fotku, tak malá nie je nejaká pevná 😕 a aj tak máš problém, že ju veci tlačia? :-O
..ja mam rada esprit a s. oliver, dlho vydrzia a pekne drzia farby. Taktiez Mexx, ale tam uz je problem z velkostou, maju nejake mensie cislovania. Par kuskov mam aj od RL a TH...ked su veci v Sale...tak nie su o nic drahsie ako H&M
@yanni ... vyskusaj s. oliver , pride mi to oblecenie väcsie ako u ostatnych. Moj syn tiez je "sirsej kosti"...nie je tucny..len taky "chlapina".
@briketa 25 dolarov za tricko. to je sialena stranka. ved to ani next, ani lindex a ani nic neni take drahe.
@oliverceky napíšeš www.ralph lauren.com a tam máš oficiálnu stránku a ked klikneš na dáku vec tak je tam rovno môžeš kúpiť ale cena je v dolároch
@beatastrapakova dobré ceny pozrem, možno aj objednám
@beatastrapakova ja som si prave pozerala tu stranku,kt.si radila...a naozaj maju pekne veci a aj v dobrej cene
ale rada by som sa ta opytala,ci ta ich velkost zodpoveda ja tej "beznej" 😀
teda,maj ma 3r a tam by som uz objednavala velkost 3-4roky a bojim sa,ci to trebars nie je "ina"velkost,ci to nie je trebars 2-3r...ja viem,pisem mozno chaoticky.....ale kazda znacka ma trosku to svoje cislovanie a aj odhad velkosti....dakujem za odpoved
@lll2010 no par gati a triciek mame aj s.Oliver. Len tam tiez mas problem vybrat, tricka takmer len s "divokymi" napismi ci potlacami. Cim su chalani starsi, tym im menej kupujem take veci. Nejak sa mi to nepaci. A uz aj sami somru, ze take divoke nechcu.
Esprit som tiez uz skusala, tam je to tiez vsetko dost uzke. Vsetko na nervy.
@oktoberka presne toto by som aj ja rada zistila, len už mesiac sa mi nedá vytvoriť novú diskusiu (už som aj písala na support a neozývajú sa mi)...ak sa ti dá tak prosím ťa vytvor takúto diskusiu, lebo ja to riešim s týmito veľkosťami už mesiac a nikde sa neviem k tomu dopátrať...teda majú tam tabuľku, ale sedí to? :D to je otázka...ja mám zase problém, že sú tam veci na 5-6 rokov a neviem či by to mojej 5roč. nebolo malé...teda rukávy krátke nakoľko je dosť vysoká a ruky má až po zem :D
@beatastrapakova vyskusam 🙂
toto je najhorsie,ze clovek by si objednal z roznych stranok kadeco,ale ked nema ako zistit velkosti,tak riskovat nebude...hm

@beatastrapakova nie, my mame troch chalanov 😕 Tiez kupujem, zatial, len nohavice, co sa daju v pase prisposobit. Leginy neviem, len ak by si asi sama vtiahla este gumicku do pasa. Hm, to je fakt blbe.