icon

Aké značky máte radi?

majkalaborcova
21. júl 2014

Mne sa osvedčila Next a aké máte vy radi??

Strana
z4
yanni
28. aug 2014

@mawka aj nas stredny ma na bruchu Airbag ked si sadne. Na nervy. Velky ma 8 rokov a 128,5 cm a stredny 6 a 122,5 cm. Tiez im kupujem 128 a 134ky. Obom. Na jednej strane je to celkom fajn, lebo je vela veci ako Doppelpack ale na druhej strane, nenosia po sebe. Musim obom vzdy kupovat nove ako na dvojicky. A ak to krpcekovi bude vsetko pasovat, tak sa bude moc neskor prezliekat aj tri krat za den, co bude mat tolko veci. A zase nechcem, aby chudak krpec mal vsetko len secondhand. Chudacik 😕

co sa tyka topanok, tak stredny a krpcek maju tiez baculatu a siroku nohu a vysoky nart. Krpcek ma este Superfitky ale tie co ma teraz poltopanky, su uuz posledne. v pondelok som ho postavila na vlozku a na dlzku este sko tak, do zimy hadam vydrzia este na pieskovisko, ale su mu uzke. Takze tomu musim uz zacat kupovat ako strednemu primigi. Superfitky su sice v troch sirkach ale tie W sa nedaju zohnat. Vsade aj na nete mas lem M. A Primigi su od zakladu siroke. Stredny ma len tie a krpcek uz teraz druhe sandalky tejto znacku a su mu perfektne. Su sice drahe ale ja ich objednavam ked je akcia alebo potom aj v outlete na limango.de. Takze skus babulke kupit primigi. Su fakt super a pre dievcata maju fakt krasne.

mawka
28. aug 2014

@yanni joj to pozrem veru. a idem rovno omrknut teraz pri kavicke 😀 a klasika, odmeriam malej nohu, etc. je tam navod, ze? lebo kazdy vyrovca inak meria nohy a oznacuje. no ak zozeniem sirsie, budem neskutocne rada 🙂
idem kuk ten web. a kludne mi este nahadz nejake tipy na bacul deti. kks ja ked pozeram v obchodoch, mam pocit, ze to siju na podvyzivene deti, vazne. tie nohavice pre dievcatka, sak to by mala tak na ruku navliekla moje nervy.

mawka
28. aug 2014

@yanni a ako rychlo to pride z limanga?

yanni
28. aug 2014

@mawka ja v limangu strasne vela objednavam. Aj napriek 4,95 postovne sa to oplati. z Aktion dodanie trva dlho, aj dva tyzdne, ale z Outletu to pride do par dni. Ked sa tam zaregistrujes, tak ti bude kazdy den chodit mail, ake akcie su aktualne alebo si mozes aj pozriet prichodiace akcie, tam je vzdy datum a aj cas, kedy akcia zacina. Outlet len kliknes a hladas co potrebujes. Deckam oblecenie som tam uz vela pokupila a topanky uz objednavam len tam. Tie primigi maju normalnu velkost, pasuje vzdy. Ked ma napr 30 tak objednas 30 a pasuje. Vzdy sa kupuva ca 1 cislo väcsie ako odmerias. My sme boli na jar tu v Mnichove v obchode len s detskou obuvou a tam im tetus urobila anylyzu a aj mi ukazala ako sa meria. Mali tam sice tie merace ako vsade v obuvach ale ja mam odlozeny vrchnak z superfit a tam je meradlo a presne vyznacene EU, UK, US velkosti. Inak na primigi aj superfit webke si mozes vytlaci meritko.

alebo obkreslis cvachtu, odmerias pravitkom cm a tu odcitas aku velkost potrebuje.
http://primigi.it/images/tabella conversione sc...

a tu je sablona
http://www.superfit-shop24.de/images/content/me...

mawka
28. aug 2014

@yanni si neskutocne zlata 🙂 kukam, ze malej treba 31. jezis maria uz? 😀 kriste, kam mi to decko rastie 😀

mawka
28. aug 2014

@yanni no, akurat kukam, dodanie 1.9. a ja idem v sobotu prec. nevadi, ked sa vratim, tak zimne im urcite z toho primigi kupim obidvom. a ceny, no na limangu su priaznive. od 39 do 50 sa este da, ak su kvalitne a vydrzia. sak aj v kvalitnych inych obuvach sa detske topanky pohybuju v tychto cenach. a aj tak som si povedala, ze mam jedno ci kupim troje nekvalitne alebo jedny kvalitne, lebo troje nekvalitne ma v konecnom dosledku vyjdu viac.

yanni
28. aug 2014

@mawka no my mame 28 ale uz mu treba 29, uz mam aj kupene, take prechodne, budu na jesen, stredny 33 a velky 34. velky ma tiez jedny primigi,tam ma ale este extra vlozku, nejak mu boli ako lode, siroke. On ma uzku nohu. Teraz v pondelok prisli z limanga pre neho dvoje gabor, tie su pravdepodobne uzssie site, lebo vlozku nepotrebuje. tiez mu perfektne sedia superfitky. Ale pre dvoch mladsich uz len a len Primigi.

inak ked kupis o pol cisla ci jeno cislo väcsie, tetus v obchode mi povedal, ze kludne kupit tie Barfussvlozky a ked noha za par tyzdnov, mesiacov dorastie, tak ich vybrat.

yanni
28. aug 2014

@mawka Presne tak. Minuly rok svokra kupila krpcekovi nejake lacne smejdy a po troch tyzdnoch sa zacali trhat a po mesiaci som ich vyhodila. Ja fakt len kozene kupujem a tie superfit a primigi maju zosilnene spice, tak ich tak skoro neokopu. A ked maju dva-tri pary, tak ich tak skoro nezoderu, ked sa obmiena. limango sleduj pozorne, obcas byvaju Schnäppchentage, alebo specialne akcie v outlete, kde su urcite veci (raz topanky, potom nohavice, potom zase tricka, bundy atd.) este lacnejsie ako ich normlane uz zlacnene predavaju. Ja som teraz tie Gabor, co su normalne v obchode fest drahe a aj v outlete na limangu boli do 50 €, pred ca. 2 tyzdnami v takejto extra topankovej akcii kupila za 26 €. 😀

mawka
28. aug 2014

@yanni ano ved nad tym som rozmyslala. mala ma podla cm cislo 30, ale ked ratam ze v zime pancuchy teple alebo podkolienky hrubsie, tak rozhodne ta 31 a keby volaco presne ako pises, supnem tam vlozku a vybavene. no neskutocne som rada za tento tip od teba. 😵

yanni
28. aug 2014

@mawka ved nemas za co. 😉

mawka
28. aug 2014

@yanni nasla som aj slovensky e-shop, kde maju aj primigi aj superfity a celkom tiez normal ceny.

yanni
28. aug 2014

@mawka super.Tak sup sup objednavat. 😀

janicka99
10. sep 2014
Používateľ janicka99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janicka99.

Ja velmi rada nakupujem v HM. Je tam vela detskych veci za normalne ceny 🙂 hlavne v Rakusku maju super tovar (akosi je stale citit, ze za hranicami maju lepsie veci). Ale tak ked sa mi nechce nikam ist a chcem kupit nieco pekne z domu, tak urcite http://www.detska-vybavicka.sk/detske-oblecenie/ 😉

landa
29. okt 2014

@yanni ahoj, prosim ta, limango.de dorucuje aj na Slovensko? mne ponuklo moznost len nemecko al. rakusko ☹ vdaka

yanni
29. okt 2014

@landa ahoj. Neviem, ja som v Nemecku, tak som to nejak nekukala. Ale kuknem ti. Dam vediet. 😉

yanni
29. okt 2014

@landa hm zial len Deuutschland a Österreich. ☹

landa
29. okt 2014

@yanni dakujem 🙂

ekinderko
Odpoveď bola odstránená
jjeliska
17. jan 2021

Lindex a je mi luto, ze pekne veci maju len po velkost 128, tak musim skusit nieco ine. Za mna, z kazdej znacky nieco,mam rada francuzsku znacku Okaidi, na tricka a bundy mi vyhovuje Benetton a veci kvalita za rozumnu cenu HandM alebo F&F, ale tam vacsinou len v zlave, lebo na kvalitu su to bez zlavy trosku predrazene veci. Strihovo a kvalitne zalezi aj od toho, kde sa vec vyrobila a aky je material. Saty do isteho veku jednoznacne Monsoon a topanky Geox alebo Ecco, rukavice Barts a tenisky iba Adidas. Teplaky Marks and Spencer a urcite kvalitou velmi potesi Mothercare, okrem triciek s kratkym rukavom.

veve2233
Odpoveď bola odstránená
veve2233
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4