icon

Ako dlho ste používali monitor dychu?

Včera o 21:12

Ahojte .dokedy ste ho používali?

anonym_10152a
Včera o 21:15

Ahoj ja som mala uzasny plan ako ho budem pouzivat do roka ale realita bola ze do konca 4teho mesiaca lebo potom zacalo dieta spavat so mnou v posteli...ale vies co ono ti moze byt jedno kto kolko pouzival ty sa riad svojim pocitom a tak aby si sa ty vyspala v klude a s pocitom bezbecnosti...mam kamosku co to pouziva aj poroku dcerky a poznam aj mamicky co to nikdy nepouzivali....

anonym_06561f
Včera o 21:27

Ja osobne pár dní keď som sa snažila donútiť dieťa spať v postieľke. Nepodarilo sa, nestálo mi to za to. Spali sme spolu 🙂
Budú tu ženy, čo by používali monitor dychu hádam aj do konca ZŠ a také, čo ho ani nezaobstarali. Ani jedno z toho z teba nerobí horšiu či lepšiu mamu, rob tak, aby si sa ty vyspala v pohode, s pokojným srdcom. Ak ti pomôže k lepšiemu spánku vedomie, že dieťa má monitor, tak mu ho ešte nechaj.

michaelam2
Dnes o 03:04

Priblizne do siesteho mesiaca. Potom zacala sediet a pohybovat sa po postielke a uz to nemalo zmysel.

vilma7
Dnes o 04:36

Vôbec, predala som ho potom ďalej. Ani len rozbaleny nebol. Ale dieťa spalo pri mne vidno posteli, v postieľke sa ho nedalo naučiť. A vyhovovalo mi to kvôli kojeniu. Nemusela som vstávať.

lucylaw
Dnes o 05:57

2 roky a 2 mesiace,kým nešiel do veľkej postele..Pôvodne som ani neplánovala ho kúpiť,ale keďže sa syn narodil predčasne,deň po pôrode mu skolabovali pľúca,museli ho oživovať a týždeň bol v umelom spánku,tak som ho zaobstarala a vďaka nemu som mohla v kľude spávať..

anna_au
Dnes o 06:07

Moja sestra pouzivala pol roka a hovorila, ze pol roka sa odporuca a rok ked je dietatko predcasne narodene