Ako dlho ste používali monitor dychu?
Ahojte .dokedy ste ho používali?
Ja osobne pár dní keď som sa snažila donútiť dieťa spať v postieľke. Nepodarilo sa, nestálo mi to za to. Spali sme spolu 🙂
Budú tu ženy, čo by používali monitor dychu hádam aj do konca ZŠ a také, čo ho ani nezaobstarali. Ani jedno z toho z teba nerobí horšiu či lepšiu mamu, rob tak, aby si sa ty vyspala v pohode, s pokojným srdcom. Ak ti pomôže k lepšiemu spánku vedomie, že dieťa má monitor, tak mu ho ešte nechaj.
Priblizne do siesteho mesiaca. Potom zacala sediet a pohybovat sa po postielke a uz to nemalo zmysel.
Vôbec, predala som ho potom ďalej. Ani len rozbaleny nebol. Ale dieťa spalo pri mne vidno posteli, v postieľke sa ho nedalo naučiť. A vyhovovalo mi to kvôli kojeniu. Nemusela som vstávať.
2 roky a 2 mesiace,kým nešiel do veľkej postele..Pôvodne som ani neplánovala ho kúpiť,ale keďže sa syn narodil predčasne,deň po pôrode mu skolabovali pľúca,museli ho oživovať a týždeň bol v umelom spánku,tak som ho zaobstarala a vďaka nemu som mohla v kľude spávať..
Moja sestra pouzivala pol roka a hovorila, ze pol roka sa odporuca a rok ked je dietatko predcasne narodene

Ahoj ja som mala uzasny plan ako ho budem pouzivat do roka ale realita bola ze do konca 4teho mesiaca lebo potom zacalo dieta spavat so mnou v posteli...ale vies co ono ti moze byt jedno kto kolko pouzival ty sa riad svojim pocitom a tak aby si sa ty vyspala v klude a s pocitom bezbecnosti...mam kamosku co to pouziva aj poroku dcerky a poznam aj mamicky co to nikdy nepouzivali....