Ako dlho ste používali vaničku z Ikey?
Ahojte, bola som dnes v IKEA pozriet nejake veci pre babo. Chcela som odtial kupit aj vanicku, ale nazivo sa mi zdala nejaka mala (dlzka naspodu okolo 50 cm, hore okolo 70 cm). Ak s nou mate skusenosti, napisete mi, prosim, do kolkych mesiacov sa vam do nej zmestilo babo? Dakujem 🙂
Tiež sa pripajam k ivec16..my ju mame presne ako napisala...dva mesiace sme vydržali a teraz už mala sedi 😊je ta vanička menšia ale da sa ľahko uskladniť kedže sme na byte..takže my sme spokojni..😊
Pripajam sa k ostatnym, my sme momentalne v nesediacom obdobi, ale zvladame. My sme ju vybrali, lebo mame uzku vanu a tiez by sa nam tam niektore vanicky nezmestili. Ale za mna pomer cena a vybavenost vanicky, ze je protismykova vnutri aj zo spodnej casti, urcite jedna z naj na trhu, teda podla mna. Ako pozerala som rozne, ale ze niekto pyta za kus plastu 30€, no neviem. Pre mna bola tato vanicka jedna z najvyhodnejsich kup z vybavicky.
Mali sme a znovu mame, vzdy tak do 3 rokov, potom klasicky sprcha. Tiez som odmietla platit za vanicku vela. Potom sme ju este pouzivali na indoor piesok a v lete na zahrade na terase. 🙂 neznicitelna vec.
aj ja sa pripajam k tym za vanicku... starsia ma 2,5 roka a stale sa v nej kupe - nemusim pustat plnu vanu vodu, nesmyka sa jej. mladsia je s nohami hore, lebo tiez este nesedi, ale nevadi... na tie 2 min co je tam prezije... a ked sme boli na navsteve a kupala som v ich vanicke, tak to bol des - strasne smyklava... za mna uplne spica 🙂
Dakujem velmi pekne za odpovede 🙂
8 rokov, mam deti po sebe v dvoj-rocnych rozostupoch prvy zacal posledny skoncil tak v 2,5 no a este im ju hodim na dvor, ta guma zmenila farbu ale ani sa nerozdrolila ani neplesnivela nic ta vec je neznicitelna a stoji 5€ 🤣
my sme ju dlho nepouzivali kupili sme vacsiu
ja som ju používala asi do jedného roka. Potom som už malého kúpala normálne vo vani.

nas ma 3 roky a stale sa v nej kupe (nemame vanu takze ju davam do sprchoveho kuta a tam sa kupe) ked mal okolo pol roka tak mu bola mala pretoze este nesedel (kupal sa po lezicky a vspieral hlavicku a nohy o okraje), tak 2 mesiace asi bolo take obdobie, zeby sa zisla vacsia, ale potom uz zas v nej sedel a bola dobra, my sme
inu nemali, vystacili sme si s touto