icon

Ako dlho ste používali vaničku z Ikey?

deedol
3. feb 2018

Ahojte, bola som dnes v IKEA pozriet nejake veci pre babo. Chcela som odtial kupit aj vanicku, ale nazivo sa mi zdala nejaka mala (dlzka naspodu okolo 50 cm, hore okolo 70 cm). Ak s nou mate skusenosti, napisete mi, prosim, do kolkych mesiacov sa vam do nej zmestilo babo? Dakujem 🙂

ivec16
3. feb 2018

nas ma 3 roky a stale sa v nej kupe (nemame vanu takze ju davam do sprchoveho kuta a tam sa kupe) ked mal okolo pol roka tak mu bola mala pretoze este nesedel (kupal sa po lezicky a vspieral hlavicku a nohy o okraje), tak 2 mesiace asi bolo take obdobie, zeby sa zisla vacsia, ale potom uz zas v nej sedel a bola dobra, my sme
inu nemali, vystacili sme si s touto

teriezka258
3. feb 2018

Tiež sa pripajam k ivec16..my ju mame presne ako napisala...dva mesiace sme vydržali a teraz už mala sedi 😊je ta vanička menšia ale da sa ľahko uskladniť kedže sme na byte..takže my sme spokojni..😊

90909
3. feb 2018

Pripajam sa k ostatnym, my sme momentalne v nesediacom obdobi, ale zvladame. My sme ju vybrali, lebo mame uzku vanu a tiez by sa nam tam niektore vanicky nezmestili. Ale za mna pomer cena a vybavenost vanicky, ze je protismykova vnutri aj zo spodnej casti, urcite jedna z naj na trhu, teda podla mna. Ako pozerala som rozne, ale ze niekto pyta za kus plastu 30€, no neviem. Pre mna bola tato vanicka jedna z najvyhodnejsich kup z vybavicky.

bosoriak
3. feb 2018

Mali sme a znovu mame, vzdy tak do 3 rokov, potom klasicky sprcha. Tiez som odmietla platit za vanicku vela. Potom sme ju este pouzivali na indoor piesok a v lete na zahrade na terase. 🙂 neznicitelna vec.

guiseppinka
3. feb 2018

aj ja sa pripajam k tym za vanicku... starsia ma 2,5 roka a stale sa v nej kupe - nemusim pustat plnu vanu vodu, nesmyka sa jej. mladsia je s nohami hore, lebo tiez este nesedi, ale nevadi... na tie 2 min co je tam prezije... a ked sme boli na navsteve a kupala som v ich vanicke, tak to bol des - strasne smyklava... za mna uplne spica 🙂

deedol
autor
3. feb 2018

Dakujem velmi pekne za odpovede 🙂

lusilla
4. feb 2018

8 rokov, mam deti po sebe v dvoj-rocnych rozostupoch prvy zacal posledny skoncil tak v 2,5 no a este im ju hodim na dvor, ta guma zmenila farbu ale ani sa nerozdrolila ani neplesnivela nic ta vec je neznicitelna a stoji 5€ 🤣

lavieenrose
4. feb 2018

my sme ju dlho nepouzivali kupili sme vacsiu

autumn11
11. feb 2018

ja som ju používala asi do jedného roka. Potom som už malého kúpala normálne vo vani.