icon

Ako efektívne používať ohrievač Milky Babymoov?

viktoria951
7. nov 2025

Ahojte mamičky, máte niektora skusenosť s tymto ohrievačom vody?
Neviem či mam nejaký chybný kus, ale ked doň nalejem studenú vodu a dam funkciu prevarenia vody na 100 stupnov, ohreje ju sice velmi rychlo, ale potom ju velmi dlho ochladzuje napr za 10-15 min mi ochladilo len na 77 stupnov, a moja prednastavená teplota bola 37.
Ako pripravujete mliečko s tymto ohrievačom tie ktore ho máte?

gejb
7. nov 2025

@viktoria951 mam ho, používam ho uz rok a pol nonstop. Je to najlepšia vec pre dieťa co som mohla kúpiť.
Vodu som nalievala dojcensku a tu som uz neprevarala.
Teraz dávam obyčajnú z filtračnéj kanvice. Zohreje mi ju za pár minút. mam nastavenú teplotu 40°C. Lebo kým prejde do fľašky tak sa o pár stupňov ochladí....
Funkciu preverenia používam len keď ju čistím od vodného kameňa....cca raz za 1-2 týždne.

viktoria951
autor
7. nov 2025
@gejb

@viktoria951 mam ho, používam ho uz rok a pol nonstop. Je to najlepšia vec pre dieťa co som mohla kúpiť.
Teraz dávam obyčajnú z filtračnéj kanvice. Zohreje mi ju za pár minút. mam nastavenú teplotu 40°C. Lebo kým prejde do fľašky tak sa o pár stupňov ochladí....
Funkciu preverenia používam len keď ju čistím od vodného kameňa....cca raz za 1-2 týždne.

@gejb ja som prevarala na 100 stupnov, potom som nastavila funkciu na udrzanie teploty, ak som chcela napriklad nastavit na 40 stupnov, stale mi to hodilo na 37, ale ani to k tej teplote nedošlo lebo sa mi asi 15 min ochladzovalo a bolo iba 77 stupnov. Tak asi bude lepšie nalievat uz prevarenú a iba nastavit teplotu napr na 40 stupnov?

anonym_160fff
7. nov 2025

Tiež používam a presne prevarenú vodu ochladzovalo strašne dlho. Nalievam dojčenskú a už nepreváram.

anonym_e814f5
7. nov 2025
@gejb

@gejb ako dlho trvá ohriatie?

gejb
7. nov 2025
@viktoria951

@gejb ja som prevarala na 100 stupnov, potom som nastavila funkciu na udrzanie teploty, ak som chcela napriklad nastavit na 40 stupnov, stale mi to hodilo na 37, ale ani to k tej teplote nedošlo lebo sa mi asi 15 min ochladzovalo a bolo iba 77 stupnov. Tak asi bude lepšie nalievat uz prevarenú a iba nastavit teplotu napr na 40 stupnov?

@viktoria951 ak chceš prevarat tak to rob v hrnci a len tam ochladenu, tu mozes mat stale po ruke a usetris si kopu času .

gejb
7. nov 2025
@anonym_e814f5

@gejb ako dlho trvá ohriatie?

@anonym_e814f5 lejem tam vodu izbovej teploty a trvá to tak 2-3 minútky.. ale nalejem ju doplna co je vyše 1 litra a potom tu teplotu drzi už stále.

viktoria951
autor
7. nov 2025
@gejb

@anonym_e814f5 lejem tam vodu izbovej teploty a trvá to tak 2-3 minútky.. ale nalejem ju doplna co je vyše 1 litra a potom tu teplotu drzi už stále.

@gejb a po 6 hodinach ked stroj vypne, opat nastavujete teplotu a znovu sa ohrieva? V návode som nenašla instrukcie

gejb
7. nov 2025
@viktoria951

@gejb a po 6 hodinach ked stroj vypne, opat nastavujete teplotu a znovu sa ohrieva? V návode som nenašla instrukcie

@viktoria951 vypne sa vtedy ak je 6 hodin nečinný. To sa prvý rok a pol u nás stálo naozaj málokedy.
Ale áno, ak sa vypne tak je treba ho zapnúť a zvoliť opäť požadovanú teplotu.