icon

Ako je to s veľkosťami pri Next oblečení?

sein
6. feb 2013

Nextacky poradte, ked objednam malej velkost napr. 104-110, znamena to, ze je to velkostne nieco medzi tym?

janka_k
6. feb 2013

@sein predava sa to podla rokov, nieco je na 10year, alebo 9-10year, tu mas tabulku, kazdy obchod ma svoju velkostnu tabulku
http://www.nextdirect.com/help/en/sk/Section.as...

zajaciq
6. feb 2013

ze je to 110ka ale zvycajne je next o nieco vacsi nez Tesco veci, pre porovnanie, cize pri vacsine oblecenia sa oplati objednavat veci na aktualnu velkost , nie o jedno vacsie. pri ciapkach maju dost male obvody, tam sa oplati kupit vacsie akurat.

aurelkan
6. feb 2013

Next veci su skor vacsie od priemeru, teda ak ma tvoje dieta 3 roky tak nemusis kupovat na 4r aby si mala istotu, sadne vam velkost na 3 roky. Su aj mierne sirsie v porovnani napriklad s H&M (HM su skor slim a aktualna velkost nam bola dobra na dlzku a velmi uzka na sirku). Nexty su podla rokov, pri vacsine veci tusim neuvadzaju dve cisla, mozno nejake rukavicky, ciapky....

karamel
6. feb 2013

next byva o nieco väcsi ako uvadzaju🙂

erisara
28. sep 2015

čaute ženské cheli by sme od nextu čižmy detské a neviem akú velkost bo sme brali sandale a zdy prisli male tak najkú skúsenost ?nemáte ich niekto ?

stanislavao
28. sep 2015

velkosti su rozne a ja mam pocit, ze kazda jedna krajcirka, co tam sije, ma iny meter. kupila som dvoje teplaky rovnakej velkosti a jedny boli o 10cm kratsie, ako druhe. cisluju to asi zbrucha. ak si objednate velkost 104-110, bude to skor 110.