Ako vybrať jedálenskú stoličku pre dieťa?
ahojte, syn má 11 mesiacov a ideme kupovať jedálenskú stoličku. Podľa akých kritérií vyberať, alebo nejaké konkrétne stoličky by ste poradili- ak možte poslať link a ste s nimi spokojné aj pri používaní ? dakujem .
Suhlasim s komentarom vyssie. Za mna cim jednoduchsia tym lepsia. Sli sme do feeda a kupili taku co sa nam zdala najspratnejsia (ich znacka to bola).
my máme stokke tripp trapp s pultikom , opora na nohy, natatavitelná výška za mňa top
syn má 4 roky a stale na nej sedi
ja osobne nemám rada ked dietatu hompalaju nohy vo vzduchu
kúpila som z druhej ruky za 200€ komplet prislušenstvo tak popozeraj
https://www.vandastore.sk/sk/detske-hracky/stok...
Pre mna boli kriteria: aby mala nastavitelnu opierku (dieta este uplne nesedelo samostatne, tak preto), aby mala nastavitelny a odnimatelny pultik, aby sa z pultika dala dat dolu ta vrchna cast, aby sa dala nastavit opierka na nohy, aby sa dala cela stolicka dobre umyt a aby sa dala dobre prenasat, ale zaroven bola pevna. Tieto parametre splna takmer kazda detska jedalenska stolicka. Za mna kupovat nejake dizajnovky drahe je totalna zbytocnost. Je to len stolicka, dieta ju aj tak kazdy den uspini a rychlo z nej vyrastie.
Koje kritéria boli, aby bola dizajnová, hodila sa do interiéru, mala všetko príslušenstvo dokupitelne zvlášť a aby bola rastúca, čiže vydrží do dospelosti. Vybrali sme Cybex Lemo 2. Máme ju v obývačko-kuchyni a vyzerá ako štýlový doplnok, nie ako plastová opacha. Okrem toho je stabilná, nastaviteľná na všetky spôsoby a perfektne spracovaná. Nad inou som ani neuvažovala a dobre som spravila, stojí za všetky peniaze.
Ešte dodám, že sme kupovali 4v1, k tomu sme dokúpili polstrovanie, pásy a aj učiacu vežu. Investícia cez 500€, ale jednotlivé komponenty sa aj veľmi dobre predali, aktuálne nám ostala už len stolička. Tú si nechávame.

@anonym_autor proste sme vybrali stolicku z ikey a hovoto. Je to stolicka. Ziadne maturovanie nad tym. Je lacna, lahko sa cisti, neostavaju na nej flaky, nic sa nelupe ani nepraska a dobre sa o nu zakopava. Thats all. Je to stolicka. Najete sa a odchadzate.