Ako vybrať jedálenskú stoličku pre dvojročné dieťa?
ahojte maminky hladam stolicku, jedalensku pre maleho ktory ma 2 roky. doteraz sedel v prima papa ale uz mu je aj mala a hlavne stolik je vyssi takze nevidi do taniera ked je. Hladam nieco kde sa bude dobre sediet, stolik bude akurat , nie vysoko aby vedel jest sam. Mame aj maly stolik a stolicku z ikei ale to je skor na hranie, tam mi nevydrzi sediet a jest ,odbieha, max ked ho krmim , pripadne nejaku desiatu,
Mame cybex lemo, 2ks. Obe mame pri stole. Stolujeme spolu, tacku sme vyuzili asi 5x dokopy. A este dlho ich pouzivat budeme. Maju presne vyskovo vsetko nastavene tak ako treba. Pekne rovny chrbatik.
Pozri si tento princip - vies nastavit vysku sedadla, pripadne hlbku, vies nastavovat opierku noh. Nastavujeme s kazdym narastenym cm. Normalne vidime, kedy to treba zase posunut.
Je jedno aku znacku - tu uz vyber podla toho co sa ti hodi do interieru a co ta pusti penazenka. Stokke tripp trapp je taka klasika. Draha ale velmi rychlo ju zase predas...
My mame tiez Stokke Trip Trapp od narodenia do dnes (ma 4 roky)
Moja je od 1,5 roka na klasickej stolicke. Akurat ma pod zadkom vankus 😂
Ahojte, pozerala som aj Strokke , myslim ze ste ma inspirovali, uz len rozhodneme ktoru, ako alternativu som nasla aj KINDERKRAFT Stolička jedálenská Enock , lacnejsia ale podobny princip, kedze ideme kupovat aj k rodicom , lebo tam casto chodime.

Rastuce stolicky. Podla toho, kolko chces investovat, vyberies si znacku. Su drevene, vyzeraju dobre pri stole a rastu s detmi. My mame pre obe Stokke