icon

Ako vyčistiť škvrny od púpavy?

simi2006
20. máj 2011

mamičky, prišla niektorá z vás na to, ako vyčistiť škvrny od púpavy ? Od jari máme zničené 2 pekné vestičky, naposledy som na to kúpila nejaký drahý "zaručený" prostriedok na bio-škvrny, a nič....
Lenka, TN

Strana
z2
bashka
9. máj 2012

neznasam pupavy, ale zabera kyselina citronova...riskujem aj na farebne, lebo flakate mi je to aj tak na nic a teda este sa nestalo, ze by sa s farbou nieco stalo a flak nevysiel 😵

irenaka
28. máj 2013

@bambi2 ahoj ,ja sa chcem spytat,mam bielu sustakovu vetrovku zaspinenu od pupavi........no chcem skusit tu kolu ale ci ta biela ostane potom biela?

ivanat
29. máj 2013

Mne zmizli fľaky na bielej mikine po troch bežných praniach.

juja01
24. apr 2014

Dnes som si precitala tuto konverzaciu a vyskusala, podla vasich odporucani, denkmit pripravok a mozem povedat,ze funguje,dakujem,ze ste mi pomohli 🙂

gabikkas
27. apr 2014

@simi2006
ja som odstranila pomocou pripravku jaso, je na farebne...vzdy flaky zisli, dokonca aj z bundy, ktora uz bola oprata, bundy boli aj sustakove aj z cistej bavlny - bledoruozva. Rozpustila som trosku prasku, namocila, nechala chvilu namocene, potom som to preprala v rukach (v rukaviciach) a dala oprat do pracky...zatial vzdy zisli. Kupis ho v takych klasickych drogeriach, pripadne v teta drogerii skus.
http://www.interstore.sk/produkt/Efekt-JASO-100...

beata221177
2. máj 2014

Môže to byť aj na biele?Neostanú fľaky zase z koly

snnam
27. máj 2015

Ahojte, vdaka tejto diskusii som objavila v dm drogerii odstranovac skvrn a pouzila som ho na softshellovu bundu. Namocila som ju tak na 30 min do roztoku 2 odmerky a asi 5 litrov vody, potom som vyprala v specialnom pracom geli, teraz som to vybrala z pracky a skvrny tam nie su a farba bundy zostala povodna. Tak vam velmi pekne dakujem

zuzanamihalkova
28. máj 2015

@snnam a aky odstranovac skvrn si pouzila? mala som osvedceny denkmit, ale daako v poslednej dobe nezabera... :(

snnam
28. máj 2015

@zuzanamihalkova tento denkmit som pouzila

brady1
28. máj 2015

@simi2006 JE to uplne jednoduche hodit do koša a kup nové 😉

jadeka
28. máj 2015

nam pomohol na škvrny od pupavy a ine škvrny prasok z lidla taky oranzovy vola sa Mr. Washer

zuzanamihalkova
2. jún 2015

aha diky ja som ho mala v spreji 🙂 @brady1 tak to by bolo idealne, ale niektore vecicky su take pekne, ze je ich luto vyhodit...

smejo111
28. apr 2016

@juja01 tak idem kupit znicili sme tu nasu mentolovu vetrovku. A co nevidim ked ty odporucas vyskusam

juja01
28. apr 2016

Ja to pouzivam na vsetko,zatial funguje 🙂

zuzanag2217
27. máj 2016

Mne na pupavu pomohol kypriaci prasok namocila som tricko nasypala kyp.prasok nechla posobit 10 minut precuchala som to jemnou kefkou vyprala a flaky od pupavy boli prec 😅

mamutka
27. máj 2016

mne na pupavu a vselico ine pomaha farba na textil :D nieco mile sa cez flak namaluje a hned je z toho nova handra 😀 kvietok, srdiecko, spirala... hocico
to len tak, off topic. ak ide o decke tricka... 😉

kotenko
30. máj 2016

doporučujem pre wash Spray SA8, je to malý zázrak. vyčistil mi dokonca už aj zapratú krv, červené víno, dokonca odstránil zaschnutú žuvačku. stojí cca 12 eur. ak chcete, rada pomôžem s jeho kúpou

smejo111
30. máj 2016

Ten denkmit odporucam zisli flaky z pupavy a vsetko co som nemohla odprat.

lucinkamt
5. júl 2016

@bambi2 a neostanu veci flakate z tej coly? Vyperie ju v pohode? Lebo ja už neviem v čom mám malej prať veci už mi je aj ľúto jej niečo nové obliecť lebo viem ako to dopadne :(

lucinkamt
5. júl 2016

@smejo111 zišli aj fľaky ktoré ani po niekoľkých praniach nezišli tak už boli ako "zaprate" alebo ako to mám nazvat

smejo111
6. júl 2016

@lucinkamt niektore ano niektore nie

hvolkovamirka
6. júl 2016

@kotenko da sa kupit niekde v drogerii ci nie? 🙂

diorka
15. máj 2017

Baby, to hore spominane vedierko z DM je hotovy zazrak na pupavu, zisli dole vsetky flaky, aj stare

saty.predaj
21. máj 2017

Ahojte, Denkmit vrelo odporucam. Po 1 prani po pupave ani stopa.

bubu62
Autor odpoveď zmazal
speci_rodinka
2. jún 2020

@irriss v nemecku na amazone je! dekuji!

jana1237019
24. máj 2023

@bambi2 ako dlho to nechávate v tej cole?

Strana
z2