icon

Akú perinku či zavinovačku pre júnové bábätko?

otila1
26. feb 2014

Je lepšia klasická perinka či zavinovačka na suchý zips? A čo výplň? Z akého materiálu by mala byť? Ktorú by ste odporučili? Pošlite aj foto alebo linky. Ďakujem za každú odpoveď 🙂

luba28
26. feb 2014

ano,staci ta na suchy zips s kokosovou vyplnou pod chrbatikom,...kupis hocikde v detskom obchode ,..ja som klasiku nemala aj ked bol maly majovka a dcera julovka,....

bubelko
26. feb 2014

nemala som ziadnu, ani pre junove, ani pre decembrove dieta 😉

salomuska
26. feb 2014

na leto je najlepšia savá, priedušná, čo tak napr. bambusová http://www.biobaby.sk/katalog/127_zavinovacky.aspx

anda2
26. feb 2014

na leto bambusová,

margarita
26. feb 2014

nase obe deti zavinovacku neznasali, uz v porodnici sa z nej neustale vyvliekali, rukami sermovali, pre mna to bola uplna zbytocnost, akurat obe stare mamy mali pokusy ich tam zabalit, ale to vydrzalo tak 5 min. 😀
ked chces, urcite nieco lahke na leto

lienka1601
26. feb 2014

ja mam aj klasiku aj tu s tym kokosovym vlaknom ale tu som vyskusala dva krat.. mala sa mi tam smykala a bola nekludna.. ja som za klasiku.. kludne ju mozes pouzit aj bez vyplne v lete.. ak bude dieta lezat nemusi mat vypln 🙂 niektorym detom pocit stiesnenia vyhovuje inym nie.. ale s tou na suchy zips nie som spokojna ;)

adelammm
26. feb 2014

My sme mali klasickú zavinovačka na snurovanie...takú V akej sme bývali aj my 🙂 dcérka sa narodila V júni ale zavinovačku milovala.. Spavali sme V nej do 7 mesiaca síce nohy mala dávno vonku ale ruky potrebovala mať pri tele....

stanislavao
26. feb 2014

podla mna tie na suchy zips su hrozne. je to nasiroko, nedrzi to, babatko v tom pada, zusuchuje sa dole. suchy zips skriabe, ked je odopnuty. najlepsia je taka, co ma snurky a daju sa zatiahnut podla potreby. na leto si zozente nejaku tensiu. mozno ju vobec nebudete ani potrebovat.

lalaboo
26. feb 2014

Ja som mala tuto, len v inej farbe... http://www.ulitka.sk/products/a95-5-perinkova-u...
Spokojnost velka🙂

jasminet
26. feb 2014

ziadnu, uplna zbytocnost a v lete obzvlast... 😉

lilka246
26. feb 2014

My sme mali klasicku a dcerka ju milovala este aj ako pol rocna v nej správala síce nozky uz vytrcali ona bola babatko ktore sa rado vyhrievalo v perinke

ivet1371
26. feb 2014

v lete vobec netreba.len ako okrasu do kočika 🙂

mata1001
26. feb 2014

Ja som maleho davala do klasickej, asi 3mes.a maly sa narodil v júli .Samozrejme ze v tych horucavach v perinke nebol. .