icon

Aký chránič matraca odporúčate?

radka_bradka
29. dec 2021
marcelo1111
29. dec 2021

@radka_bradka v podstate je to jedno 🙂 … je to len taka medzi vrstva …mas rozne od nepremokavych (pozor sustia), tie co saju vlhkost alebo len proti zosuchaniu…aj tak madrac by sa mal menit najneskor kazdych 7-10rokov z hygienickeho hladiska .. ja som dostal chranic zadarmo k madracu, a rozmyslam este o topperi v hotely to mali a bola to senzacia …neuveritelne co dokaze 5-7cm navyse…fakt spanie na oblaciku

radka_bradka
autor
29. dec 2021

@marcelo1111 ďakujem pekne a máte skúsenosť aj s chráničom matraca do postieľky?

marcelo1111
30. dec 2021

@radka_bradka momentalne este nie, kupili sme v detskom obchode “predeti” (nehali sme si odporucit) ale deticky este neprisli domov z porodnice 🙂 chranic je taky co neprepusta vlhkost ak sa pocikaju napr aby nesmrdel madrac - lebo ten oprat no neviem si predstavit, skor ho znicis ako operes …zas na tom taka veda neni ved si kukni napr recenzie (heureka alebo amazon - tu ale len po ang/de) …este k tomu chranicu pre dospelych …asi by som siel len do takeho co saje vlhkost …podla mna madrac je dobre chanit pred vlkostou nasledne plesnami ak sa clovek spoti ..cize aj zaroven proti zapachu…uplnu barieru robit asi nieje rozumne - mozes sa rano zobudit v mlake…madrac sa max vylezi, inak proti opotrebeniu funguje obycajna plachta

zuzkaa1991
30. dec 2021

@radka_bradka je to lacnejsie a podla.mna lepsie taka gumena plachta z EMI maju aj eshop ja som dokonca dala objednat na mieru na postel 120x200 kedze mala uz nema postielku a fakt pekne chrani kedze stihla sa jej stat aj nehoda 😁

monuska1234
30. dec 2021

@zuzkaa1991 tiez mam z EMI nepremokave plachty a su super,a nesustia to je velka vyhoda proti chranicom 😊

radka_bradka
autor
30. dec 2021

@monuska1234
@zuzkaa1991
@marcelo1111 ďakujem Vám veľmi pekne, mrknem sa na všetky vaše tipy! ☺️

babulkomale
30. dec 2021

@radka_bradka ja ustielam tak, ze na matrac davam nepremokavu plachtu a este na nu chranic matraca, aby sme nelezali na tom nepremokavom a na chranic davam plachtu este.
Ked sa niekto nepoti ani nehrozi pocikanie od dietata, staci chranic na matrac a nan plachta.