Aký opaľovací krém pre bábätká?
Ahojte,chcela by som sa opytat,ake mate skusenosti s opalovacim kremom pre babatka,znacka,faktor,ako casto ste kremovali a teda s ktorymi ste boli spokojne a s ktorym menej. Vyskusali ste aj prirodne,mineralne,bez vela chemickych a konzervacnych latok? Nieco natur by bolo najlepsie. Samozrejme,nechystam sa svojho drobca opalovat,ale vzhladom nato,kde zijem opalovaci krem uz potrebujeme 😵
My sme zacali pouzivat JUST Sun Care Mlieko SPF 30, po 2 dnoch na slnku ziadna zacervenana pokozka 🙂
aky krem je najlepsi ked nechcem aby sa dietatko moc opalilo ? ma dost tmavu pokozku uz samo o sebe preto nechcem aby sa opalioa este viac , samozrejme bude drzane v tieni ale predsa
daylong pre deti, dostat kupit v lekárni
Daylong Kids-ten nas nikdy nesklamal alebo Avene pre deti
my mame Bioderma Photoderm Mineral 50 +
Ahojte, trosku obnovim temu. My sme davali Daylong, ale maleho to strasne vysusuje. Neterku tiez. Dnes som kupila Biodermu 50, ale tam su zas parabeny. Tak ja neviem co mu mam davat
U nas DAYLONG BABY/kids 🙂
Vynikajúca pre dojčatá a deti je prírodná kozmetika na opaľovanie Lavera. Obsahuje len minerálne filtre, žiadne chemické farbivá ani konzervanty. Majú špeciálne opaľovacie mlieka aj pre dojčatá a tiež pre extrémne citlivú pleť s rôznymi alergiami alebo atopickým ekzémom. Náš tip je Opaľovacie mlieko pre dojčatá a deti alergikov Neutral SPF20 - LAVERA, navyše sa vďaka spreju ľahko roztiera. Nájdete u nás na mamazem.sk
Pridávam sa k názoru že určite minerál, ten nemá parabény, dobre roztieratelný je z La roche. Inac mamky ak sa vám zdaju kvalitnejšie značky drahe, tak väčšina kožných lekárov má na leto pre deti zľavové kupóny cca 2-3 Eur, ak clovek kupuje aj pre seba tak sa urcite oplatí, my si každy rok zabehneme zobrat.
Malinkej som dávala detskú Biodermu Photoderm MIneral 50+, ale mala od toho vyhádzane, fľakaté líčka. V lekárni mi poradili tiež Daylong, ale ešte som ho neskúšala. Myslím si, že tieto silné krémy (Biodermy, Vichy a pod..) nie sú vhodné pre také malé deti, a ako mi detský Dr pvoedal, ani až taký vysoký faktor nie je dobrý, jedine ak moru. Takže idem kúpiť len nejakú 30tku.
My pouzivame Biodermu a som velmi spokojna.
mne sa zdá, že Bioderma zanecháva taký biely film na pokožke, to sa mi nepáči, ja používam La Roche Posay SPF 50
my pouzivame na opalovanie Biodermu, som s nou max. spokojna, aj vsetko ostatne z kozmetiky pre maleho mam od Biodermy a nikdy sme nemali s pokozkou problem..
garnier kids 50+ a mustela, ale ta je draha jak slak, to ked ideme na plaz len mazem
Ahoj, my sme sa nedavno vratili z Turecka, tiez som sa nevedela rozhodnut pre znacku kremu pre drobca, bala som sa spalenia, nakoniec sme kupili z drogerie DM znacku Sun dance kids 50, ktora aj v roznych testoch, co som nasla na internete obstala lepsie ako drahe znacky a bola som s nim velmi spokojna, natierali sme sa rano a poobede.
ja som raz pozerala test opalovacich kremov a asi by ste sa cudovali, ale lidl dopadol v teste lepsie, ako napr nivea. cize neni to drahsie vzdy lepsie. lidl ma teraz sprej OF50 a je podla mna super. je aj vodeodolny, lahko sa nanasa - sprejova forma. a ano ,taktiez aj dm kozmetika je dobra. testovali to a je to lepsie, ako napr vichi, nivea, a neviem ake drahe znackove vyrobky.
Detsku 50-tku Avene alebo Bioderma
my pouzivame detsky z DM - ka znacka alverde - je perfektny, SPF 30
Ahoj, ja používam z Avonu 30 a 50 faktor s vmultivitamínom oba sú vodeodolné... 🙂
mame ich doma niekolko znaciek, zakladom je, ze vsetky su OF 50+, detska pokozka je velmi tenucka a kazde spalenie si zapamata niekolkokrat horsie nez dospely clovek... 🙂
My pouzivame vichy kids OF50+ a maximalna spokojnost, maly je velmi svetlej pokozky a ani naznak zeby ho spalilo....
ahojte ja som dlho používala biodermu no ťažko sa roztierala teraz som narazila na prírodný bio krém detský ktorý doporučujem jeho konzistencia je akurát a navyše zanechá príjemnú vôňu http://www.naureus.sk/produkt/191-opalovaci-kre... vyskúšala som aj iné produkty a som spokojná 🙂
Ak je to už nevyhnutné tak pre deti ale aj pre seba jedine opaľovací krém s minerálnym filtrom, ja som pre malého objednala z UK:
http://www.ekomarket.sk/eko-opalovacie-kremy/ek...
Inak na bežné vychádzky odporúčam avelanový prírodný olej, ktorý má faktor 8:

hm ja som vcera kupila Vichy 50, netusim ci je dobry, ale slnko palilo a nieco uz som fakt potrebovala.. vidim ze tu vedie Daylong.. 😒