Aký prací prášok a aviváž pre novorodenca?
ahojte som v 30tt tehu a chcem kupit uz praci prasok aj avivaz. poradite aky je vhodnz pre novorodenca???
Lovela, bez aviváže, žlčové mydlo.
ja pouzivam prasok od amway .. na detsku bielizen. 3 kg stoja sice 37 eur ale vydrzi dlho 🙂 staci dat 1/4 odmerky na plnu pracku a pradlo je krasne..a latkove plienky takisto.maju cca 20 rokov (su este po mne) a su snehobiele .. ako nove ..
Ja použivam prašok normalny lebo tie sensitiv prd vypery a avivaš davam silan sensitiv.A to ma mala citlivu kožu a nevyhadzuje sa mi.Ale použivam prací gel ariel.
ahoj ja som používala .............. titan biely........len malé množstvo.......a po 2 mesiacoch pomaly s avivážou......silan senzitiv /biely/ no tiež máličko............ 😉
Ja používam Lovelu a aviváž nedávam.
lovela tekuta a avivaz urcit e ziadna
prášok detský (teda vhodný pre detskú pokožku), s množstvom to nepreháňam- radšej menej ako viac. Aviváž už roky nepoužívam žiadnu (ani pre dospelých), zistila som, že je to len zbytočný žrút peňazí vyvolávajúci alergické reakcie a je v prírode ťažko odbúrateľná. Veci suším čo najviac vonku na slniečku, potom aj tak voňajú najkrajšie (teda ak je slnko 😅). namiesto aviváže tiež dávam trochu octu pre zmäkčenie textílií a aj pre ochranu pred vod. kameňom.
ževraj avivaž nie je vhodná pre novorodencov, stači čislo iba prací prások.

tak ja som dala pouzivala iba mydlove vlocky bupi rozmiesane vo vode a naliala som do pracky, ked som nemala aj mydlo na pranie lanza nastruhane na struhadle a rozmiesane vo vode..., poradila mi to pediatricka, avivaz ziadnu, ale problemy sme nemali tak potom neskor aj lovelu..., na flaky zlcove mydlo