icon

Aký prací prášok a aviváž pre novorodenca?

nicebaculka
10. aug 2012

ahojte som v 30tt tehu a chcem kupit uz praci prasok aj avivaz. poradite aky je vhodnz pre novorodenca???

Strana
z2
luciahromadkova
12. sep 2012

tak ja som dala pouzivala iba mydlove vlocky bupi rozmiesane vo vode a naliala som do pracky, ked som nemala aj mydlo na pranie lanza nastruhane na struhadle a rozmiesane vo vode..., poradila mi to pediatricka, avivaz ziadnu, ale problemy sme nemali tak potom neskor aj lovelu..., na flaky zlcove mydlo

zenabla
12. sep 2012

Lovela, bez aviváže, žlčové mydlo.

uberfrau
29. okt 2012

ja pouzivam prasok od amway .. na detsku bielizen. 3 kg stoja sice 37 eur ale vydrzi dlho 🙂 staci dat 1/4 odmerky na plnu pracku a pradlo je krasne..a latkove plienky takisto.maju cca 20 rokov (su este po mne) a su snehobiele .. ako nove ..

gabaska.
29. okt 2012

Ja použivam prašok normalny lebo tie sensitiv prd vypery a avivaš davam silan sensitiv.A to ma mala citlivu kožu a nevyhadzuje sa mi.Ale použivam prací gel ariel.

sendy182
29. okt 2012

ahoj ja som používala .............. titan biely........len malé množstvo.......a po 2 mesiacoch pomaly s avivážou......silan senzitiv /biely/ no tiež máličko............ 😉

catik
29. okt 2012

Ja používam Lovelu a aviváž nedávam.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
brumka
22. jan 2013

lovela tekuta a avivaz urcit e ziadna

kobrtko
19. apr 2013

prášok detský (teda vhodný pre detskú pokožku), s množstvom to nepreháňam- radšej menej ako viac. Aviváž už roky nepoužívam žiadnu (ani pre dospelých), zistila som, že je to len zbytočný žrút peňazí vyvolávajúci alergické reakcie a je v prírode ťažko odbúrateľná. Veci suším čo najviac vonku na slniečku, potom aj tak voňajú najkrajšie (teda ak je slnko 😅). namiesto aviváže tiež dávam trochu octu pre zmäkčenie textílií a aj pre ochranu pred vod. kameňom.

labudka25
24. máj 2018

ževraj avivaž nie je vhodná pre novorodencov, stači čislo iba prací prások.

Strana
z2