Akým spôsobom vyčistiť matrac do detskej postieľky?
Mám starší, už používaný matrac do detskej postieľky, myslím že je v ňom aj kokosová vložka, plus molitán. Akým spôsobom ho čo najlepšie prichystať pre ďalšie bábo, ktoré sa narodí o mesiac? Vďaka.
Nijako. Kazde dieta ma mat novy madrac - to je jeden z bodov prevencie SIDS
ahojte..ja mam tiez madrac v postielke v kokosovou vlozkou..potrebovala som ho vycistit pre dceru,ktora sa narodila.. 😉 ja som dala dole potah z madraca a vyprala som ho v pracke samostatne...(tiez tam boli zachytene kokosove vlakna-take male pichliaciky)..holy madrac som dala na balkon a nechala vetrat na slniecku cely den..na druhy den som ho zase obratila..ten madrac bol nas-po synovi,takze nemala som obavy ci tam nieco zostalo,ved v postielke bola este plachta a potom ked bol vecsi tak gumova plachta.. 😵 😵
No ja som nemala kokosovú vložku, len molitan a ten som strčila do vane, poliala tekutým pracím práškom a snžila som sa ho vyšuchať, potom som nastavila na hlavici sprchy, taký strašne prudký tok- normálne keď som si strekla na ruku, tak to bolelo 😀 a najhorúcejšou vodou som to vystriekala, trvalo mi to skoro hodinu a potom som ho dala na sušiak 🙂 😵

no toto by som potrebovala aj ja vedieť. tiež som išla že idem oprať poťah no na tom poťahu je ten kokos prichytený. tak vôbec neviem či to oprať alebo ako 😉