icon

Alergická reakcia na plienky Babylove

kaxulik
12. júl 2014

Chcem upzornit mamicky na plienky babylove z dm drogerie ktore mojmu synovy sposobili vaznu alergicku reakciu. odporucam nekupovat!!!

Strana
z3
majka99999
13. júl 2014

@kaxulik pampers su tiez made in poland. 😉 babylove, co sme mali, boli made in sweden, ale aj tak sme ostali pri pampers s obcasnymi lidl plienkami - lidl nemohol mat cely den, ale tak na hodku boli fayn. Teraz uz nemame plienky.
PS som alergicka na ibuprofen, tiez tu nesirim poplasne spravy, ze som sa cela z neho vyhadzala a opuchlo mi oko. na obcasnu migrenu a bolestivu MS si kupujem nieco ine. 🙂 myslim, ze s takymi reakciami babatka treba ratat, ci uz na telove mlieko alebo praci prasok.

ivanka9
13. júl 2014

My používame látkové, a jednorázovky len keď ideme vonku na dlhšie ako dve hodiny a zatiaľ ešte aj na noc, a používame tie babylove nature, tie sú úplne super, no teraz sme kúpili tie obyčajné babylove, lebo z tých nature v žiadnom dm-ku v KE nemali našu veľkosť..zatiaľ mala na zadočku len dve, a nič nebadám, ale je to presne o tom, čo sadne bábätku..mne tie jednorázovky všetky smrdia (resp. príliš mi voňajú, takže deťom možno robia zlobu tie parfémy v nich a aj to, že sú bielené chlórom)..preto som sa dala na látkovky, viem v čom ich periem, nebielim ich chlórom a nepoužívam aviváž..a malinká má prdelku jak z reklamy 🙂

puledrina
13. júl 2014

babylove plienky boli jedine plienky s ktorymi som bola spokojna, maly neprecural ani jednu jedinu a nesposobili mu ziadne alergicke reakcie!!!! pampersky precikal uplne bezne...takze kazdemu sadne nieco ine 😉

demeterka
13. júl 2014

my ich pouzivame od narodenia, a nemali sme s nimi jeden jediny problem ani jednu vyrazku, neprecikal za celu noc, takze nesir zbytocne poplasne spravy kedze kazdemu sadne nieco ine... kolko deti sa vyhadze z pampersiek az za usami a aj tak su to najoblubenejsie plienky na trhu lebo vacsine deticiek vyhovuju. Mam kamosku co mala zase problem zo vsetkymi akoze ekologickými plienkami a pritom tie by mali byt najmenej drazdive ale pre tu jej malicku neboli, takze asi tolko... Dietatku treba najst to co mu vyhovuje.

monciky
13. júl 2014

@kaxulik
ako buduca matka som sa pousmiala nad Tvojim prispevkom, lebo presne viem, ze co nesedi jednemu dietatu, to moze sediet druhemu...., takisto je to s kozmetikou ci uz pre dieta alebo dospeleho...., Tvojmu malemu plienky Babylove nesadli, ale nevidim dovod na taketo varovanie...., ja sama budem tiez skusat rozne druhy a uvidime co malemu sadne a co nie...

zita19
13. júl 2014

@kaxulik ked sa chces vyvarovat alergických reakcii na jednorazove plienky (a tomu sa asi tazko vyvarovat, lebo uz len samotne absorbenty su dost prudka chemia a je tam este vela dalsich neprírodných produktov! tak prejdi na latkovky a mas vystarano. Je este mozna alergia na prasok, ale ked nema alergiu na prasok, v ktorom peries oblecenie, nebude ju mat ani na plienkach. Ano, je to o dost nepohodlnejsia cesta ako jednorazovky ale v konecnom dosledku lacnejsie a ekologickejsie.

kitty88
13. júl 2014

Ja sa vyjadrovat nejdem, nam napr. sedia aj babylove, aj pampers, len chcem podotknut, ze ak sa chcem ohanat nejakou tlacovou spravou ci clankom z netu, tak si vsimam DATUM, toto bolo z roku 2008! Za tych 6 rokov tieto plienky presli urcite viacerymi zmenami...

sense
13. júl 2014

Nym nesadlu okrem zelenych pampersiek ziadne ine ale len tie vyrobene v nemecku, zato utierky katastrofa tam sa nam osvedcila cista voda a nenatierst preventivne a von huggies pure

kaxulik
autor
13. júl 2014

ohanat sa mozem cim len chcem a nejde o datum ale o to ze to co je tam pisane sposobilo mojmu dietatu tu reakciu na pokozke nic viac. a ano za tych par rokov sa urcite kvalita plienok zmenila hlavne ked sa presunula vyroba z nemecka do polska to hovori za vsetko. netvrdim ze take musi byt kazde balenie ale toto take zrovna bolo.

gubcikova
13. júl 2014

je celkom zaujímavé že registrácia je z minulého roka a pribudlo len 8 príspevkov a to len do tejto témy založenej teraz

nám ublížili pampers tak ich mamičky nekupujte!!!

aristka
13. júl 2014

@kaxulik moje deti mali problémy po plienkach pampers ,každému sadne niečo iné ,plus nehatala by som až tak výrobky z poľska ,ak nehovoríme o potravinových škandáloch ,ak vieme ,že made in germany je často vyrobené v číne ....takže stačí ti vymeniŤ plienky a hotovo ,čo vám nerobilo dobre iným vyhovuje ...

lulu369
13. júl 2014

@kaxulik prepáč ale nedá mi, to že je niečo vyrobené v Poľsku nemusí hneď znamenať, že je to zlé...Jednoducho tvojmu malinkému nesadli, bohužiaľ sa to prejavilo najhoršie ako sa mohlo ☹ Nám takto isto nesadli plienky hapy z drogérie Teta. No poznám aj ja veľa mamičiek, ktoré plienky babylove nejdu vynachváliť aké sú dobre, ja som ich tiež skúsila malému kúpiť, no tiež mu nesadli najlepšie...
Ja osobne som bola najspokojnejšia s látkovými a nedám na ne dopustiť, no bohužiaľ my maminky sme tak pohodlné, že radšej dáme dieťatku jednorázovku, lebo sa nám nechce babrať s látkovými plienkami 😒

zita19
13. júl 2014

No teda dost dlho trvalo, kym sa tato tema premenovala tak, ze prestala z nej panika trcat

monciky
13. júl 2014

ja som si na zaciatok kupila pampersky premium care, aj activ baby a svokra mi tiez bez mojho vedomia kupila, takze mam zasobu naviac ako na mesiac, sama som zvedava ci malemu sadnu, to iste aj s obruskami, mam kupene pampers sensitiv, no a manzel dosiel domov, ze jeho kolega mu povedal, ze pampers je strasny vyrobok a podobne, tak som ho ukludnila, ze vsak uvidime co bude, ked budu malemu robit zle, urcite mu ich nebudem davat a kupime ine....., ale doma neplanujem vlhcene utierky vobec pouzivat, najlepsia je voda si myslim a utierky mam vzdy na WC doma, pouzivame ich s muzom, takze vyuzijeme.....

funto
21. jan 2015

My zase ficime len na plienkach Babylove. Ale pozor kupujem iba jednotlive balenia, nie tie akciove co su zabalene v krabici tie su vyrobene v Polsku. Raz som vyskusala pampersky a hroza, mala sa mi tak velmi vysypala, ze sme skoncili na antibiotickej masti. Treba skusat co sadne babatku a to co mu vyhovuje uz nemenit. Ja uz nemenim a sme v pohode.

simona193
13. feb 2015

Kto ma zaujem o plienky Babylove 3 Midi od 4-9kg mam na predaj kontaktujte ma na mobil v profile

Strana
z3